Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit Outback FLEXware 1000 6 kVA 24 V trifazat pentru instalatiile off-grid cu protectii electrice incorporate

(105,715.79 Ron pret cu TVA)
88,836.80 Ron
În stoc
+

Descrierea kitului Outback FLEXware 1000 6 kVA 24 V trifazat pentru instalatiile off-grid cu protectii electrice incorporate

Seria FLEXware 1000 6 kVA 24 V este un sistem integrat ideal, care combina curentul alternativ si continuu pentru instalatii fotovoltaice de dimensiuni medii sau mari.
Acest sistem este capabil sa suporte pana la 3 invertoare / incarcatoare Outback FX / VFX, pana la 6 regulatoare de incarcare MX 60, o telecomanda MATE, toate componentele AC si DC asociate, precum si componentele DC asociate.
Aceasta serie poate fi complet personalizata. Poate fi solicitata pre-cablarea componentelor sau pot fi solicitate componentele individuale pentru asamblarea ulterioara pe teren.
Sistemul Outback FLEXware 1000 6 kVA 24 V este disponibil pentru curentul trifazat. trei invertoare / incarcatoare pot fi configurate pentru a furniza 120/208 VAC sau 230/400 VAC patru cabluri « Wye / Star » in alimentarea trifazata. Un invertor / incarcator este utilizat pentru a alimenta fiecare dintre cele trei faze ale unui sistem trifazat. Nu trebuie sa echilibrati sarcinile pe faze; fiecare faza isi regleaza tensiunea independent.
Tabelul de mai jos ofera doar cateva indicatii. Exista mult mai multe multe posibilitati pentru sistemele Outback 12V, 24V si 48V, cu sau fara energie solara.
Kitul reprezinta o solutie foarte practica, permitandu-va sa centralizati toate echipamentele electrice pentru a va construi instalatia solara fotovoltaica. Acesta contine: suportul de montare, invertor-convertor 6KW si protectii electrica AC si DC. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti regulatorul de incarcare, sa adaugati panourile fotoelectrice si bateriile solare.

Continutul kitului Outback FLEXware 1000 6 kVA 24 V trifazat pentru instalatiile off-grid cu protectii electrice incorporate

  • 3 x Invertor / Incarcator FX 2024E
  • Kit adaptor pentru incarcator invertor / incarcator
  • Suport de montare pentru invertor si protectia electrica
  • Panou de sigurante AC cu baterie bypass
  • Panou de sigurante DC cu senzor de temperatura a bateriei
  • Telecomanda MATE
  • Complet precablat si testat (Intrerupator AC si DC la cerere)
  • Greutate: 132.65 kg
  • Dimensiuni: 910 x 1260 x 400 mm
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!