Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Kit pentru instalatii fotovoltaice autonome 360W 12V, cu 2 panouri solare monocristaline 180W 12V, regulator de incarcare MPPT 30A, un acumulator solar 150Ah 12V si setul complet de cabluri si conectori pret ieftin

Kit pentru instalatii fotovoltaice autonome 360W 12V, cu 2 panouri solare monocristaline 180W 12V, regulator de incarcare MPPT 30A, un acumulator solar 150Ah 12V si setul complet de cabluri si conectori

 
3,537.12 Ron
(4,209.17 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Continutul kitului:

 

Descrierea pachetului:

Acest kit solar autonom este ideal pentru diferite aplicatii, precum: autorulote, case mobile, casute de lemn, locuri izolate departe de retea etc. Acest kit poate furniza 1800Wh pe zi in conditii de instalare optimizata permitandu-va sa conectati dispozitivele la 12V (CC).

Acest kit solar autonom este compus din:
 • 2 panouri solare monocristaline 180Wc cu randament de pana la 1600Wh pe zi;
 • un acumulator solar 150Ah 12V (1.8kWh de stocare);
 • un regulator de incarcare MPPT 30A;
 • setul complet de cabluri si conectori pentru a va pune in functiune instalatia solara.

Panou solar 180Wc monocristalin cu randament ridicat! (Garantie 20 ani pe randament)
 • Acest panou solar poate furniza 900Wh pe zi, in conditii de instalare optimizata (orientare, inclinare).
 • Productia de energie a acestui panou solar variaza in funtie de zona geografica. Tehnologia celulelor solare trebuie, de asemenea, luate in considerare in functie de zona in care locuiti.

 

Regulatorul de incarcare solar MPPT 30A:
 • Bluetooth Smart integrat: nu este necesara o cheie electronic;
 • Detectarea ultra-rapida a punctului de putere maxima (MPPT);
 • Durata de viata a bateriei: gestionare inteligenta a bateriei.

Acumulator plumb 12V 150Ah rezistenta la apa (Garantie doi ani)
 • Acumulator cu plumb 12V 150Ah (1800 Wh) rezistent la apa, cu descarcare lenta. Toti acumulatorii din kiturile noastre solare de 12V sunt adaptate la puterea panourilor solare incluse in kit.
 • Descarcarea acumulatorului trebuie facuta in cel putin 5 ore pentru a mentine un ciclu de timp corect. Astfel va veti pastra acumulatorii solari mult timp. De exemplu, pentru un acumulator cu capacitatea de 150Ah 12V (1800W), nu trebuie sa consumati mai mult de 180W timp de 5 ore (50% din capacitatea acestuia).
 • Toti acumulatorii nostri sunt testati (ciclul incarcare-descarcare) inainte de a fi livrati. In interval de cateva luni acumulatorii se pot defecta, in general din cauza utilizarii necorespunzatoare a acestuia. Din acest motiv este important sa aveti un multimetru sau voltmetru cu care va puteti monitoriza termanent acumulatorii.

 

SETUL PLUG AND PLAY
Usor de montat, kitul nostru este vandut cu cablajul necesar, complet pre-cablat (PLUG & PLAY).
Cablul este pre-sertizat de echipa noastra cu conectori MC4 pentru conectarea panoului solar la regulatorul de incarcare si, desigur, cablul pentru conectarea regulatorului de incarcare la acumulator cu conectori M8.

No posts found

Write a review