Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Lampa cu leduri pentru iluminatul solar X6 Idella Sunshine 12v15W

SSX0612V15W
(749.70 Ron pret cu TVA)
630.00 Ron
În stoc
+

Descriere generala lampa cu led pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Iluminatul solar a devenit o alternativa a iluminatului clasic demna de luat in seamna datorita beneficiilor oferite, atat ulilizatorilor rezidentiali, cat si utilizatorilor mari (primarii, institutii, firme mari etc.). Ce ofera iluminatul solar cu leduri? In primul rand ofera alternativa mai putin costisitoare, acest lucru simtindu-se cand factura la energie electrica va scadea considerabil si in al doilea rand ofera solutia non-poluanta, prietenoasa cu mediu, daca sistemul de iluminat cu lampi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice.

Lampa cu leduri Idella Sunshine X6 12v15W este potrivita pentru integrarea intr-un sistem de iluminat solar, aceasta fiind potrivita pentru folosirea in aer liber, spre exemplu pentru iluminatul public, iluminatul parcarilor, dar si al gradinilor ori parcurilor pentru copii. Are un grad ridicat de protectie la apa si praf si se incadreaza in clasa III de protectie electrica. Lampa pentru iluminat solar Idella Sunshine are 6 leduri si o putere totala de 15W.

COD: SSX0612V15W

 

Date tehnice lampa cu led pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

 • Carcasa lampa stradala: aluminiu anodizat;
 • Dispersor: plexiglass semitransparent;
 • Culoare carcasa: gri, la cerere se pot folosi si alte culori;
 • Alimentare lampa cu leduri: 12V DC;
 • Numar LED-uri: 6 buc;
 • Putere totala: 15W;
 • Sursa iluminare: inclusa.

 

Alte date despre lampa cu led pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

 • Greutate lampa de iluminat: 1,6 kg;
 • Clasa de protectie electrica: III;
 • Grad de protectie la apa si praf: IP66;
 • Sursa de alimentare electrica – curent continuu: 12V DC;
 • Adecvat pentru folosirea in aer liber;
 • Adecvat pentru montare directa pe suprafete normal inflamabile;
 • Sursa de lumina utilizata: OSRAM LED;
 • Marcaj de conformitate: CE;
 • Flux luminos: 1667 lm.

 

Variante de focalizare pentru lampa cu led pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

 • Fascicul larg;
 • Fascicul mediu;
 • Fascicul eliptic.

 

Garantia pentru lampa cu leduri pentru iluminatul solar X6 Idella Sunshine 12v15W: 2 ani.

Fabricat in Europa!

 

Alege o lampa cu led pentru iluminat econom Idella Sunshine

Cu totii ne dorim sa cheltuim lunar cat mai putin, pentru a ne folosi banii stransi in diverse scopuri. Cu toate acestea, nu este greu sa facem economii. Primul pas catre o cheltuiala redusa este echiparea casei cu instalatii moderne si econome.

Cum ne echipam casa inteligent pentru a face economii?

Folosirea instalatiilor solare este cea mai buna metoda pentru a economisi banii cheltuiti lunar pe facturi. De exemplu, folosirea unei instalatii fotovoltaice va ofera electricitatea necesara casei, fara a mai depinde de reteaua nationala. O asemenea instalatie solara poate fi folosita si pentru a incalzi apa calda menajera sau pentru a aduce un aport de caldura in locuinta.

Pentru a ne ilumina gradina adecvat, putem apela la o lampa cu led ideala pentru iluminat econom. Acestea sunt o varianta eco-friendly pentru clasicele lampi de gradina. Acesta lampa cu led ideala pentru iluminat econom este destinata insa si pentru utilizatori mai mari, precum primarii, institutii, firme etc.

Idella Sunshine, lampa cu led ideala pentru iluminat econom

Iluminatul solar este din ce in ce mai preferat in zilele noastre atat de utilizatorii casnici, cat si de diverse firme. Principalul avantaj cu care vine aceasta lampa cu led ideala pentru iluminat econom este costul scazut dar si faptul ca nu afecteaza mediul atunci cand functioneaza. Potrivita pentru a fi integrata intr-un sistem de iluminat solar, lampa cu led ideala pentru iluminat econom Idella Sunshine X6 12v15W este ideala pentru a fi folosita in aer liber.

Aceasta lampa cu led ideala pentru iluminat econom are 6 LED-uri si produce o putere de 15W. Cu o carcasa din aluminiu anodizat, aceasta este foarte rezistenta si poate face fata cu brio conditiilor aspre de  vreme. Greutatea unei asemenea lampi este de 1,6 kg si are o clasa de protectie electrica III.

O lampa cu led pentru iluminat econom din gama Idella Sunshine este adecvata pentru montarea directa pe suprafetele normal inflamabile. Aceasta are un grad ridicat de protectie la apa si praf, deci poate sta fara probleme in ploaie sau in alte conditii meteo.

O lampa cu led pentru iluminat econom este o metoda excelenta pentru a face economii intr-o gospodarie sau intr-o firma. Energia soalara este complet gratuita, iar investitia initiala va fi amortizata rapid.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!