Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Panou solar monocristalin flexibil 12V 180W, 670mm x 1510mm x 3mm, cu 36 de celule solare, usor de montat pe orice suprafata, pentru rulote, autorulote, barci sau alte aplicatii mobile autonome

(1,969.65 Ron pret cu TVA)
1,655.17 Ron
În stoc
+

 

Reducere in functie de cantitate 

Cantitate

Pret

Economisiti

10

1,188.35

Pana la 84.86

20

933.69

Pana la 339.52

 

Descrierea panoului solar monocristalin flexibil

Aceste panouri solare sunt adaptate pentru instalatiile nomade de mici dimensiuni precum cele instalate pe rulote, autorulote, barci sau alte instalatii autonome.
Panoul fotovoltaic monocristalin flexibil 180Wc va va satisface perfect asteptarile. Acest panou are o eficienta ridicata si o productie maximizata datorita celulelor sale monocristaline, oferindu-va o productie medie de 900Wh pe zi.

Celule monocristaline cu randament ridicat
Acest panou solar a fost fabricat in urma unui proces supravegheat strict, care garanteaza performante exceptionale chiar si in conditii de lumina slaba.

Instalare usoara intr-un spatiu redus
Cu o greutate redusa de 8 kg, poate fi transportat si instalat oriunde.

Conexiune simplificata
  • Cutia de jonctiune situata in partea frontala, cablurile lungi de 90 cm si conectorii MC4 va vor permite o instalare si o conexiune foarte simplificate si potrivite pentru utilizare in exterior.
  • Modulele noastre solare semi-flexibile sunt realizate dintr-un compozit special aluminiu-plastic. Miezul de aluminiu al placii are o grosime de 0,8 mm si este acoperit cu plastic pentru a oferi intregului modul o mai mare stabilitate fara a reduce flexibilitatea acestuia.
  • Procesul de fabricatie previne formarea de microfisuri pe celulele solare.
  • Deoarece rulotele si autorulotele ruleaza cu viteze foarte mari, aceasta constructie robusta impiedica modulul sa vibreze din cauza vantului puternic.
  • Cand vine vorba ca acesta sa fie instalat pe acoperisul autovehiculului dvs., nu exista limite. Il puteti fixa oriunde doriti.
  • Datorita cutiei de jonctiune montate frontal, modulele pot fi lipite pe aproape orice suprafata. Datorita diodelor de bypass (de ocolire) incorporate in cutia de jonctiune, modulul poate continua sa genereze energie electrica chiar si in conditii de umbra sau de lumina slaba. Instalarea este foarte simpla: cu un adeziv special, modulele sunt lipite rapid si usor. Exista foarte putine limite in alegerea suprafetelor. Zonele neutilizabile sunt acum utilizabile.
  • Un alt avantaj este greutatea redusa a modulului si forma sa aerodinamica, ceea ce inseamna ca impactul vantului este mult mai putin important decat in cazul panourilor solare normale.

 

Fisa tehnica

 

Tipul modulului

Panou flexibil 12V

Tipul celulelor

Monocristaline

Greutate neta

8 kg

Lungimea cablului

90 cm

Puterea Pmax

180 W

Scurt circuit* Isc [A]

10.41 A

Tensiunea circuitului deschis* Uoc [V]

21.5 V

Curent la MPP* Impp [A]

9.89 A

Tensiunea maxima (Vmp)

18.2 V

Toleranta de masurare

0-3%

Dimensiuni

670mm*1510*mm*3mm

Numar de celule

33

Conector

MC4

Tensiunea maxima a sistemului (Usys) [V]

50 V

Temperatura admisibila a modulelor cu lumina solara maxima

-40°C pana la + 85°C

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!