Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Panouri fotovoltaice BlueSolar

136.37 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a panourilor fotovoltaice

Daca esti in cautare de panouri fotovoltaice BlueSolar, pe esolar.ro gasesti solutii pentru sisteme solare fotovoltaice inteligente de producere a energiei verzi! Panourile solare fotovoltaice pot fi achizitionate in functie de nevoile fiecare consumator in parte. Astfel ca dimensiunile si puterea acestora variaza de la cei mai mici consumatori casnici si pana la marii consumatori, care produc cantitati uriase de energie regenerabila. Aceste panouri fotovoltaice BlueSolar au performante deosebite chiar si atunci cand luma soarelui nu este atat de puternica, intrucat au o sensibilitate mare la energia din spectrul solar. Gama de panouri fotovoltaice BlueSolar este potrivita pentru diferite tipuri de utilizatori, avand avantajul principal al furnizarii energiei electrice cu pierderi minime. Aceste panouri solare fotovoltaice pentru kituri solare au o calitate exceptionala a materialelor din care sunt confectionate, astfel ca rezista foarte mult in timp.

  • Panourile fotovoltaice BlueSolar au un coeficient mic de crestere a temperatura-tensiune imbunatateste functionarea bateriei la temperaturi ridicate.
  • Performante exceptionale in conditii de iluminare scazuta si sensibilitate ridicata la lumina din intreg spectrul solar.
  • 25 de ani de garantie in ceea ce priveste functionarea si performantele.
  • 5 ani de garantie pentru defecte ale materialelor si de fabricatie.
  • Capsulate, protejate impotriva umezelii si cu o cutie de conexiuni.
  • Diodele de bypass performante asigura o pierdere minima de energie cauzata de intuneric.
  • Sistemul avansat de incapsulare EVA (Ethylene Vinyl Acetate - acetat de viniletilena) in trei straturi, intruneste toate cerintele de securitate in functionare pentru tensiuni inalte.
  • O carcasa robusta din aluminiu anodizat permite o montare usoara a modulelor pe acoperisuri, folosind o varietate de sisteme standard de montare.
  • Panourile fotovoltaice BlueSolar au o calitate inalta a fibrei de sticla utilizata in confectionarea carcasei confera rigiditate si rezistenta la impact.
  • Prevazute cu conexiuni rapide tip PV-ST01.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!