Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12

Panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12

 
5,037.50 Ron
(5,994.63 Ron pret cu TVA)
esolar10455
În stoc
+

Prezentarea panourilor solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12

Panourile solare cu tuburi vidate se compun din tuburi paralele in spatele carora se afla reflectoare pentru captarea radiatiei solare. Tuburile vidate sunt alcatuite din doua tuburi de sticla concentrice, intre care se afla vid. Acesta din urma reduce la minimun pierderile de caldura prin convectie si permite performante superioare. Panourile solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12 sunt special create pentru zonele cu insorire ridicata si ofera eficienta maxima. Cele 12 tuburi vidate din care este alcatuit panoul solar IFVS sunt usor de schimbat nu asigura randament ridicat al energiei termice solare.

Detalii ale panourilor solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12

Cu ajutorul panourilor solare IFVS se poate obtine rapid temperatura de fierbere a apei pentru diverse procese industriale.

Datorita caracteristicilor sale remarcabile, optice si tehnice, panourile solare cu tuburi vidate IFVS se detaseaza departe de marea masa a tuburilor standard. Grosimea tuburilor de absorbtie este de 58 mm, pot fi inlocuite separat si asigura cu usurinta un randament ridicat a energiei termice solare.

In special, in zonele extreme de operare care au nevoie de temperaturi ridicate, tubul colector ajunge prin designul sau ingenios la un transfer de caldura mai mare. Oglinzile IPC speciale, situate optim in spatele conductelor, sunt dispuse la unghiuri diferite si concentreaza si directioneaza radiatia solara pe tuburi pentru o absorbtie ideala. Tubul vidat este similar cu un termos intr-un tub de sticla de inalta calitate cu perete dublu integrat. Astfel, vidul este protejat cu grija si pe termen lung. Fabricat in Germania. Garantie panou solar 12 ani!

Date tehnice ale panourilor solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12

  • Dimensiuni (LxlxH): 1358x1603x140 mm;
  • Numar de tuburi: 12 buc;
  • Zona bruta: 2.16 mp;
  • Zona Apertura: 1,89 m²;
  • Temperatura de stagnare: 262°C;
  • Presiune de operare: 6 bar;
  • Greutate: 43 kg;
  • Tub absorbant: cupru in forma de U, tija dubla;
  • Cadru: Aluminiu Standard.

Performanta panoului solar privind timpul de incalzire al apei in numar de ore intr-o zi cu soare, in functie de volum, la 45°C: 2 h - 100 litri; 3.30 h - 150 litri; 5 h - 200 litri; 7.30 h - 300 litri.

Multumesc! Functioneaza impecabil! Am apa calda din belsug!
Write a review