Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Panourile electrice fotovoltaice IPPU-200W

IPPU200
(963.90 Ron pret cu TVA)
810.00 Ron
În stoc
+

Scurta descriere panouri electrice fotovoltaice 200 W

Panourile electrice fotovoltaice cu celule policristaline Idella Power Poly Ultimate de 200W fac parte din gama Premium. Aceste panouri solare fotovoltaice sunt ideale pentru stalpi de iluminat fotovoltaic, rulote, case de vacanta. Contine 48 de celule policristaline si conectori TYCO, tip MC4 cu protectie IP65. Garantia de 12 ani si asigurarea pe 2 ani aduce un acestui panou solar premium un plus de valoare.

COD: IPPU200

 

Date mecanice pentru panouri electrice fotovoltaice 200 W

 • Celule panoului fotovoltaic: Policristalin;
 • Numar celule: 6x8 in serie;
 • Dimensiunile panoului electric IPPU-200W: 1347x999x40 mm;
 • Greutate: 16,6 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Conector: Tyco– IP67;

 

Date electrice(STC) pentrupanouri electrice fotovoltaice 200 W

 • Tip modul: Policristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 200 W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc): 30,62 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 8.38 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 25,80 V;
 • Curent la putere maxma (Isc): 7,77 A;
 • Eficienta: 14,90%;
 • Toleranta pozitiva de 0/+5W;
 • 25 de ani randament garantat!
 • Garantie produs: 10 ani.

 

Monteaza in curte panouri electrice fotovoltaice 200 W pentru stalpii de iluminat

Fiecare gospodarie trebuie sa puna pret pe sisteme de furnizare a electricitatii, a apei calde menajere sau a caldurii. Daca de la inceput se investeste in aceste instalatii si se aleg cele mai calitative si eficiente metode, beneficiile nu vor inceta sa apara in timp. De exemplu, daca veti apela la panouri electrice fotovoltaice 200 W pentru a alimenta stalpii solari de iluminat veti face economii notabile luna de luna.

Iluminatul, o utilitate prezenta in orice gospodarie

Printre cele mai comune necesitati ale unei familii se afla si iluminatul. In primul rand, luminarea curtii si a gradinii este o metoda clasica de sporire a gradului de siguranta. Riscul ca o casa iluminata adecvat, eventual si cu un sistem de alarma bine pus la punct, sa fie atacata de hoti este mai mic decat in cazul unei case neiluminate.

Cand gradina si curtea sunt intunecate, hotii presupun ca nimeni nu este acasa si sparg locuinta. Fie ca vorbim despre locuinte private, firme, hale industriale sau despre strazi, iluminatul este o conditie obligatorie.

Folosind panouri electrice fotovoltaice 200 W alimentezi stalpii solari

Pentru a face economii in gospodarie putem uita de clasicele becuri alimentate la reteaua nationala. Valorificarea energiei solare gratuite si inepuizabile este cheia catre un trai decent cu costuri minime, fara a afecta natura. Stalpii solari fotovoltaici care folosesc panouri solare nu au nevoie de energie electrica. Panourile capteaza energia soarelui pe timp de zi, o transforma, aceasta fiind stocata apoi cu ajutorul unor acumulatori. Astfel, noaptea becurile solare cu LED vor functiona fara a necesita costuri de intretinere.

Cu panouri electrice fotovoltaice 200 W faci economii luna de luna

Daca avem panouri electrice fotovoltaice 200 W conectate la stalpi solari am scapat de grija iluminatului. Aceste panouri electrice fotovoltaice 200 W fac parte din gama Premium, fiind deci foarte eficiente (14,90% eficienta) si durabile (25 de ani de randament garantat, 10 ani de garantie).

Aceste panouri electrice fotovoltaice 200 W au un numar de 6 x 8 celule in serie, cu o greutate de 16,6 kg ce face aceste panouri usor de montat si transportat. Insa panourile electrice fotovoltaice 200 W pot fi folosite si in alte scopuri, de exemplu in casele de vacanta sau in rulote.

arata impecabil, nu se indoaie, foarte rezistent
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!