Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Panourile fotovoltaice solare premium

Panourile fotovoltaice solare premium IPMU-285W

 
1,408.50 Ron
(1,676.12 Ron pret cu TVA)
IPMU285
În stoc
+

Descriere panouri fotovoltaice monocristaline premium IPMU-285W

Panourile fotovoltaice solare premium Idella Power Mono Ultimate de 285W sunt folosite atat la case rezidentiale cat si la ferme. Aceste panouri monocristaline sunt compuse din 60 de celule de dimensiune 156x156mm fiecare. Eficienta acestor panouri solare fotovoltaice este de 17.15%! Modulele monocristaline sunt excelente pe lumina difuza. Este ideal pentru adeptii sistemelor de tip ECO. Precum si alte puteri din aceasta gama de panouri premium, si acesta este asigurat timp de 2 ani de catre firma de asigurari ERGO din Germania.

COD: IPMU285

 

Date mecanice panouri fotovoltaice monocristaline premium IPMU-285W

 • Celule: Monocristaline;
 • Numarul de celule: 60 in serie;
 • Dimensiuni: 1665x999x40 mm;
 • Greutate: 19,6 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Culoarea foliei: negru sau alb;
 • Conector: Tyco – IP65.

 

Date electrice (STC) panouri fotovoltaice monocristaline premium IPMU-285W

 • Tipul de modul: Monocristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 285 W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc): 38,64 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 9,54 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 31,76 V;
 • Curent la putere maxma (Isc): 8,98 A;
 • Eficienta panoului fotovoltaic: 17,15%;
 • 25 de ani randament garantat!
 • Garantie produs: 10 ani.

 

Obtine energie electrica fara a polua natura cu panouri fotovoltaice monocristaline

Energia electrica este indispensabila din viata oamenilor in zilele noastre. Daca in trecut aceasta nu era un element esential in traiul de zi de zi al oamenilor, in aceste vremuri observam ca aproape orice activitate depinde de electricitate. Folosirea calculatorului, incarcarea telefonului sau a altor gadgeturi, functionarea aparatelor de bucatarie sunt doar cateva dintre exemplele care reliefeaza faptul ca avem nevoie de electricitate zi de zi, acasa sau la birou.

Reteaua nationala, solutia pentru majoritatea romanilor

Cele mai multe familii din tara noastra beneficiaza de electricitatea in urma contractului cu reteaua nationala. Astfel ca, la final de luna, fiecare plateste exact atat cat a consumat. Energia electrica de la reteaua nationala provine din centrale care ard gaze, carbuni sau petrol in cadrul procesului. Acest lucru nu este tocmai "eco-friendly" si nici pe departe econom, caci plata facturilor lunare nu este o bucurie pentru nimeni.

In prezent, se dezvolta din ce in ce mai mult sisteme de obtinere a energiei intr-un mod alternativ. Fie ca folosesc energia solara sau cea a vantului, tehnologia de functionare este eficienta si economa.

Alege un sistem solar cu panouri fotovoltaice monocristaline pentru protejarea naturii

Sistemele solare fotovoltaice sunt o alternativa din ce in ce mai apreciata pentru a produce curentul electric. Aceste sisteme folosesc energia gratuita si inepuizabila a soarelui, pe care o convertesc cu ajutorul panouri fotovoltaice monocristaline.

Fie ca este vorba despre panouri fotovoltaice monocristaline sau policristaline, scopul acestora este de a produce electricitatea care se transmite apoi in retea cu ajutorul unui invertor. Surplusul de energie este inmagazinata cu ajutorul acumulatorilor, care sunt perfecti pentru momentele din noapte sau pentru penele de curent.

Opteaza pentru panouri fotovoltaice monocristaline premium IPMU

Aceste panouri fotovoltaice monocristaline din gama premium IPMU au o calitate superioara si sunt perfecte pentru sistemul solar. Cu un numarde 60 de celule in serie, aceste panouri fotovoltaice monocristaline premium IPMU 285W au un randament garantat de 25 de ani si o garantie la cumparare de 10 ani. Durabilitatea nu este un concept nou pentru panouri fotovoltaice monocristaline IPMU, caci tehnologia lor determina o rezistenta sporita in timp. Modulele monocristaline sunt perfecte pe lumina difuza, fiind o alegere inteligenta pentru sistemelede panouri fotovoltaice monocristaline de tip ECO.

No posts found

Write a review