Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompe de caldura pentru incalzire IHAW 9,1 kW AirBox

esolar103333
(39,412.80 Ron pret cu TVA)
33,120.00 Ron
În stoc
+

Prezentarea pompelor de caldura pentru incalzirea casei de 9 kW

Pompele de caldura aer-apa pentru incalzire IHAW 9,1 kW Airbox sunt echipamente inteligente care asigura  incalzirea locuintei pe timp de iarna, dar si racirea acesteia, pe timp de vara, fiind ideale insa si pentru incalzirea apei menajere. Coeficientul de performanta (COP) al pompelor de caldura aer-apa IHAW 9,1 kW Airbox este de ridicat, avand o valoare cuprinsa intre 4.0-4.2, mentinand echilibrul dintre costuri si beneficii. Acest coeficient de performanta indica raportul dintre energia termica livrata de pompa de caldura si energia electrica de care are nevoie pentru functionarea compresorului. Majoritatea pompelor de caldura pentru incalzirea locuintelor folosesc doar o mica parte de curent electric, aproximativ 20%, iar restul de energie de 80%, este obtinuta din aer si transformata in energie termica. Pompele de caldura IHAW 9,1 kW Airbox sunt ideale pentru casele cu consum redus de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW, au avantajul ca sunt silentioase si au un design compact, lucru care permite instalarea acestor echipamente in aproape orice loc din afara casei.

Detalii ale pompelor de caldura pentru incalzirea casei de 9 kW

Pompa de caldura IHAW 9,1 kW AirBox este de o valoare ridicata in randul pompelor de caldura economice. Confortabila, pompa de caldura aer-apa este ideala pentru casele cu consum redus de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW. In combinatie cu o rezistenta electrica in cascada (optional) poate produce o putere termica de pana la 35 kW, acest tip de pompe de caldura sunt cerute in cazul obiectelor mai mari. Valoarea COP este ridicata fiind intre 4.0-4.2 (L7/W35) facand parte dintr-o serie extrem de economica si sunt, prin urmare, echilibrul dintre costuri si beneficii. Pompa de caldura face putin zgomot avand ventilatoare cu turatie variabila si un design compact care permite instalarea in aproape orice loc din afara. In dotarea standard sunt incluse radiatoare electrice care pot sa asigure chiar si in zilele foarte reci, incalzirea putand fi pornita individual, la cerere. Optional, dispozitivele pot, de asemenea, veni cu functia de interfata Web de racire pentru intretinere de la distanta prin intermediul Internetului, precum si cu un card de expansiune pentru reglementarea si controlul de pana la patru circuite de incalzire (optional).

Date tehnice ale pompelor de caldura pentru incalzirea casei de 9 kW

 • Capacitate de incalzire (L7 W35): 9,1 kW;
 • Incalzire auxiliara: 4,5 kW;
 • Capacitate de racire (L7 W35): 7,1 kW;
 • Agent frigorific: R404A;
 • Consum energie electrica (L7 W35): 2,4 kW/h;
 • Flux de temperatura max.: 50°C;
 • COP (L7 W35): 3,8;
 • Dimensiuni WP (IxLxA): 1040x1300x530 mm;
 • Temperatura de lucru: -20 la +30°C;
 • Greutate: 120 kg.
 • Standard - culoare gri argintiu.

 

Investeste inteligent in pompe de caldura pentru incalzirea casei de 9 KW

Cu totii cautam solutii pentru a ne asigura confortul in locuinta cu costuri reduse. Cand vorbim despre confortul termic ne gandim la sisteme de aer conditionat pe timpul verii si la centrale care incalzesc locuinta iarna. Pompele de caldura sunt instrumente moderne menite sa ajute o casa sa aiba independenta in ceea ce priveste temperatura interioara. O pompa de caldura aer-apa este economa si eficienta, pentru ca functioneaza in doua sensuri: racire si incalzire.

Pentru temperaturi optime alege pompe de caldura pentru incalzirea casei de 9 KW

Aceste pompe de caldura pentru incalzirea casei de 9 KW au o capacitate ridicata, fiind perfecte pentru orice locuinta. Ele functioneaza perfect in orice conditii, fiind un aliat de incredere locuintei atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Vara, pompele de caldura aer-apa folosesc energia din aer pentru a raci temperaturile, iar iarna pentru a incalzi locuinta. 

O pompa de caldura IHAW 9 KW are dimensiuni reduse, fiind compacta si usor de depozitat. Pompa de caldura nu produce emisii toxice asa cum ar produce o alta instalatie de incalzire, ci este un sistem econom si eco-friendly necesar in orice gospodarie.

Economia pompelor de caldura aer-apa se datoreaza tehnologiei moderne de functionare

Pompele de caldura pentru incalzirea si racirea casei IHAW 9 KW au un coeficient de performanta COP ridicat, intre 4.0 si 4.2, ceea ce inseamna ca exista un echilibru intre raportul de energie termica livrata de pompa si energia electrica de care aceasta are nevoie. O astfel de pompa de caldura aer-apa are un consum foarte mic de electricitate, de pana la 20%, restul energiei necesare functionarii provenind din aerul inconjurator.

Astfel de pompe de caldura pentru incalzirea casei de 9 KW mai au insa si o a treia intrebunitare. Aceste pompe de caldura aer-apa pot incalzi cu succes apa menajera. In fiecare locuinta este nevoie de apa calda pentru igiena sau treburile din bucatarie, asa ca trebuie sa gasim o solutie eficienta si economa. Pompele de caldura aer-apa sunt alternative pentru boilerul electric, cu un consum mare.

l-am primit. multumesc!
functioneaza impecabil
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!