Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompe de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15 pentru incalzirea apei tot timpul anului

SEL-0700003
(11,978.06 Ron pret cu TVA)
10,065.60 Ron
În stoc
+

Prezentarea pompelor de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15

Pompele de caldura pentru incalzirea apei din piscina IPAW 10/IPAW 15 reprezinta o modalitate economica ideala pentru mentinerea unei temperaturi constante si confortabile a apei, pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Cu ajutorul pompelor de caldura, apa din piscina poate fi incalzita de la inceputul sezonului cald si chiar si dupa, atunci cand soarele se lasa asteptat, intr-un mod ieftin si eficient. Modul de functionare al pompelor de caldura pentru incalzirea apei din piscina este simplu. Acestea extrag caldura solara acumulata in aer si o cedeaza apoi impreuna cu energia electrica, necesara pentru functionarea motorului pompei de caldura, sub forma de energie termica, circuitului de incalzire a apei. Fata de incalzitoarele electrice, pompele de caldura ofera o economie de energie de pana la 80 la suta, intrucat folosesc energie gratuita obtinuta din aerul mediului inconjurator. Pompele de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15 au costuri de intretinere scazute, sunt usor de instalat si silentioase in functionare, oferind posibilitatea de prelungire a perioadei de folosire  a piscinelor.

COD: SEL-0700003

 

Date tehnice ale pompelor de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15

Pompele de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15 au fost dezvoltate special si proiectate pentru a satisface conditiile climatice din Germania. Cu greu o pompa de caldura are un COP de 5,5. Sunt ideale pentru un consum de putere de 1 kW, pentru a furniza pana la 5,5 kW, sub forma de caldura catre apa din piscina. Pompele au un randament de pana la 82%. Printre caracteristicile esentiale ale pompelor AP acestea includ un evaporator de dimensiuni generoase, un schimbator de caldura cu o bobina dubla, un schimbator de caldura realizat din titan, o dezghetare automata si un incalzitor pentru colectorul de jos pentru a preveni formarea de gheata. Carcasa pompei de caldura este din plastic ABS de inalta calitate. Utilizarea de ABS reduce dezvoltarea zgomotului si previne coroziunea.

Detalii ale pompelor de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15

  • Dimensiuni generoase colector fiind acoperit de energie (spirale de aer);
  • Schimbator de caldura Dual Coil din titan;
  • Dezghetare automata;
  • Panou de control adecvat pentru montare pe perete;
  • Incalzire prin pardoseala, pentru a preveni formarea ghetii;
  • Carcasa robusta din plastic ABS;
  • Compresor de inalta performanta;
  • Placa de bază galvanizata pentru instalare orizontala;
  • Intrerupator de debit si comutator de protectie la presiune inalta si joasa.

 

Tabel informativ pompe de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15

 

Modelul

 

IPAW 10 

IPAW 15 

Capacitate de incalzire (L 24/W 26)

kW

11,5

15,0

Consum de energie (L 24/W 26)

kW

2.1

2,7

 Consumul de curent (L 24/W 26)

A

9,1

11,7

 COP (L 24/W 26)

kW/kW

5,5

5,5

 

 

 

 

 Capacitate de incalzire (L 15/W 26)

kW

7,9

9,8

 Consum de energie (L 15/W 26)

kW

1.9

2,4

 Consumul de curent (L 15/W 26)

A

8,2

10,4

 COP (L 15/W 26)

kW/kW

4.2

4.0

 

 

 

 

 Debit de apa

m³/h

5.0

6,5

 Putere ventilator

W

128

128

 Viteza ventilatorului

U/min

880

880

 Numar venitaloare

Buc.

1

1

 Nivel de zgomot (1 m distanta)

dB (A)

52

52

 Pierdere de presiune

numerar

0,13

0,13

 Retea de alimentare cu apa

Vama

2,11

2,11

 Tensiune

V/Ph/Hz

230/1/50

230/1/50

 Clasa de protectie

 

IPX 4

IPX 4

 Dimensiuni (Lxlxh)

mm

1015x370x621

1015x370x621

 Greutate aprox.

kg

75

85

 

Alegi pompe de caldura pentru piscina si te bucuri de apa calda tot anul!

Odata facuta investitia intr-o piscina, este esentiala luarea in calcul a celei mai bune variante pentru a incalzi apa. Fie ca vorbim despre o piscina acoperita sau una in aer liber, este foarte important sa se asigure conditiile inotului chiar daca vremea de afara nu este foarte prietenoasa.

Ce variante exista pentru incalzirea apei din piscina?

Prima varianta este reprezentata de catre incalzitoarele traditionale electrice. Aceste instalatii folosesc energia electrica din reteaua nationala pentru a incalzi apa din piscina. Desi sunt eficiente, aceste instalatii nu sunt tocmai econome. Consumul mare de electricitate face aceste incalzitoare electrice sa nu fie tocmai potrivite pentru un consumator care doreste incalzirea zilnica a apei la preturi mici.

In al doilea rand avem pompele de caldura pentru piscina, care sunt o metoda economa si eficienta de incalzire a apei. Aceste pompe au o tehnologie moderna si ecologica de functionare. Este folosita pentru incalzirea apei caldura din aer extrasa de pompa. Singura energie electrica folosita este aceea pentru motorul pompei de caldura, asa ca acest sistem poate fi cu 80% mai econom decat un sistem electric clasic.

Alege pompe de caldura in functie de necesitati

In functie de marimea piscinei puteti alege pompa de caldura adecvata. De exemplu, pompele de caldura din gama IPAW 10/IPAW 15 vin in intampinarea nevoilor clientilor. Un mare avantaj al acestor pompe de caldura pentru piscina este capacitatea de a functiona tot anul, chiar daca vremea este nefavorabila. Sistemul extrage din aer caldura solara si o transforma in energie termica chiar daca soarele se lasa asteptat. Aceste pompe de caldura pentru piscina sunt o metoda simpla si eficienta de incalzire a apei, cu costuri mici de intretinere si usor de instalat.

Alege pompe de caldura pentru piscina cu dezghetare automata

Este important ca atunci cand alegeti un sistem de incalzire a apei din piscina sa optati pentru unul care are functia de dezghetare automata. Acest avantaj determina o durabilitate mai mare in timp si garanteaza o eficienta ridicata.

Pompele de caldura pentru piscina IPAW 10/IPAW 15 prezinta incalzire prin pardoseala, tocmai pentru a preveni aparitia ghetii, iar dezghetarea este automata. In plus, pentru a nu face deranj, aceste pompe de caldura pentru piscina au carcasa robusta din plastic ABS de inalta calitate care reduce producerea zgomotului si previne coroziunea. In acest fel durabilitatea pompei de caldura este marita iar investitia este amortizata rapid.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!