Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompe de caldura reversibile aer-apa IHAW 16 kW cu ventilator axial

esolar10278
(29,979.43 Ron pret cu TVA)
25,192.80 Ron
În stoc
+

Prezentarea pompei reversibile aer-apa IHAW 16 kW

Pompele de caldura sunt sisteme inteligente care utilizeaza energia inepuizabila din atmosfera pentru incalzirea sau racirea unor suprafete. Persoanele care aleg un astfel de sistem de incalzire devin independente fata de combustibilul gazos, lichid sau solid, care aduce facturi uriase la intretinerea pe timp de iarna. Pompele de caldura reversibile aer-apa IHAW 16 kW, prevazute cu ventilator axial, sunt solutii ieftine de incalzire si racire a locuintelor, care nu produc emisii si sunt usor de intretinut. Cea mai mare parte a caldurii produse de aceste pompe de caldura aer-apa, in procent de 75%, este bazata pe aerul inconjurator. Doar aproximativ 25% din energie necesare pentru incalzire este sub forma de energie electrica. Pompele de caldura reversibile aer-apa IHAW au o capacitate de incalzire de 16,4 kW si o capacitate de racire de pana la 11,4 kW.

Date tehnice ale pompei reversibile aer-apa IHAW 16 kW

Pompa de caldura reversibila aer-apa IHAW 16 kW pentru aerul conditionat (incalzire sau racire) din spatii, in colaborare cu ventilo-convectoare de apa sau pentru conectarea la un sistem de incalzire corespunzator. Pompa de caldura IHAW 16kW functioneaza intr-un spatiu ecologic curat si absolut fara emisii. Cea mai mare parte a caldurii produse de pompa este bazat de pana la aproximativ 75% din aerul inconjurator. Doar aproximativ 25% din energie necesare pentru incalzire este sub forma de energie electrica (sistem cu panouri fotovoltaice sau energie electrica de la o companie de utilitati). Pompa de caldura este special configurata pentru Europa, facand o valoare COP excelenta si atinge cele mai mici costuri de operare. Pompa este compusa din piese de inalta calitate, cum ar fi compresorul scroll cu izolare fonica, schimbator de caldura din cupru de inalta calitate, ventilator axial, schimbatoare de caldura cu placi din otel inoxidabil AISI 316 sunt perfect adaptate la un raport pret-performanta foarte competitiv. Anorganice, cu acoperire hidrofila a suprafetei aripioarelor din aluminiu acestea protejeaza impotriva contaminarii si asigura o functionare sustenabila si de lunga durata. Echipamentul hidraulic al pompei de circulatie are 3 viteze, senzorul de debit si echipamentul de siguranta sunt incluse. Toate functiile de incalzire si racire sunt testate inainte de a pleca din fabrica.

Detalii ale pompei reversibile aer-apa IHAW 16 kW

 

IHAW 16 kW/400 V

Incalzire

 

Capacitate de incalzire

16,4 kW

COP (7/W 35)

3,94

Debit de apa

2,7 m³/h

Altitudine presiune externa

68 kPa

Interval de temperatura in afara

-16°C pana la + 43°C

Temperatura pe tur

+25°C si + 55°C

Racire

 

Capacitate de racire

11,4 kW

EER

2,29

Debit de apa

1,98 m³/h

Altitudine presiune externa

84 kPa

Interval de temperatura in afara

+ 10°C si + 43°C

Temperatura pe tur

+ 5°C si + 20°C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Date de baza ale pompei reversibile aer-apa IHAW 16 kW

Agent frigorific  

R 410 A

Vas de expansiune

2 litri

Conexiune

1" AG

 Nivelul de zgomot la 10 m distanta

40 dB (A)

Dimensiuni (IxLxA)

1235x1190x340 mm

 Greutate

133 kg

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!