Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Regulator independent de timp pentru pompe de circulatie Zirco Matic

esolar10232
(848.23 Ron pret cu TVA)
712.80 Ron
În stoc
+

Prezentarea regulatorului independent de timp Zirco Matic

Regulatorul independent de timp Zirco Matic controleaza independent circulatia apei potabile si a apei calde. Prin verificarea constanta a temperaturii apei in sistemul de circulatie rezulta automat o temperatura adecvata corespunzatoare. Diferentele de temperatura continua prin impulsuri constante reproduse de cei doi senzori foarte sensibili. Impulsurile sunt evaluate de un control de reglementare extreme de sensibil si precis, si dirajate in mod corespunzator. Este garantata o temperatura constanta a apei.

Detalii ale regulatorului independent de timp Zirco Matic

  • Economiseste energie;
  • Poate fi utilizat oriunde;
  • Usor de instalare;
  • Independent de timp;
  • Confortabil;
  • De inalta eficienta;
  • Auto-reglare.

 

Beneficii ale regulatorului independent de timp Zirco Matic

Cu instalarea regulatorului independent de timp Zirco Matic controlul independent de timp devine prin acest comutator de prisos. Datorita diferitelor utilizari periodice a apei calde nu este posibila aprovizionarea confortabila intr-un regulator dependent de timp. Acest lucru se aplica, de asemenea, impulsurilor continue controlate de comutare pentru a deconecta pompa de circulatie, deoarece aceasta necesita o asteptare lunga de timp.

Montajul regulatorului independent de timp Zirco Matic

Montajul regulatorului independent de timp Zirco Matic este posibil pretutindeni acolo unde circulatia apei calde este trecuta prin intermediul pompei de circulatie. Senzorii sunt montati pe exteriorul conductei. Sursa de alimentare are loc, fara nici o interferenta, in sistemul de alimentare. Zirco Matic este gata pentru conectare si dotat cu toate cablurile necesare.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!