Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Rucsac fotovoltaic pentru laptopuri, rucsac cu celule solare ce incarca tablete si camere digitale,rucsac pentru electronice portabile

Rucsac fotovoltaic cu baterii solare pentru laptop CONVERTER 4W VOL

 
670.50 Ron
(797.90 Ron pret cu TVA)
CONVERTER4WVOL
În stoc
+

Rucsac fotovoltaic cu baterii solare pentru laptop CONVERTER 4W VOL

Voltaic Converter este conceput pentru a fi atasat la un rucsac mai mare, pentru a oferi putere, pentru utilizarea prelungita afara. De asemenea, poate fi utilizat si ca un mic rucsacel si geanta pentru laptop. Gentile solare Voltaic sunt generatori mobili de putere solara conceputi pentru a incarca toate electronicele portabile cum ar fi: telefoane mobile, camere video, radiouri, PDA-uri si MP3-uri. 4 Watti putere solara: dispusi pe exteriorul gentii, au o greutate usoara, duritate, panouri solare impermeabile. 4watti de putere inseamna un timp de incarcare mult mai rapid decat incarcatoarele solare portabile tipice. 1 ora la soare, va da putere de peste 3 ore unui iPod sau peste 1.5 ore de covorbire la un telefon mobil tipic. Baterie inclusa: Gentile Voltaic vin standard cu o baterie Li Ion, care stocheaza surplusul de energie si care este disponibila atunci cand aveti nevoie – nu doar atunci cand este soare. Bateria, de asemenea, poate fi incarcata folosind un incarcator de voiaj AC sau un incarcator auto (ambele incluse), facand gentile Voltaic o solutie practica, la fel de utile conectate sau nu la reteaua de curent. Conectare usoara a dispozitivelor: gentile includ un set de 11 adaptoare standard pentru telefoane mobile si alte dipozitive, in plus va oferim o gama completa de adaptoare optionale. Chiar si fara un adaptor, le puteti conecta la un incarcator standard de masina sau incarcator USB.

Compatibilitate: Incarcatoarele VOLTAIC sunt concepute ca incarcatoare universale astfel incat sunt compatibile cu o lista de mii de dispozitive.

Incarca: Apple: iPhone 1G, 2G, 3G, 3GS, 4G, iPod Touch, Classic, Nano, Shuffle, iPad. BlackBerry: Bold 9700, Curve 8900, Pearl 8130, Storm 9530, Torch, Tour 9630 Flip: SlideHD, MinoHD, UltraHD HTC: Eris, Evo, HD2, HD7 Hero, Incredible, myTouch 3G Garmin:Oregon, Dakota, and zumo Series, nuvi with Garmin's USB power cable Iridium: 9555 Satellite Phone via Iridium car charger and panel output set to 12V LG: Chocolate (requires optional adapter), Incite, Rumor Kodak: zi6, zi8 Motorola: Backflip, Droid, Droid X, Pro and 2 Nintendo: DS with a USB charging cable Nokia: N72, N900, N97 Mini, X3, X6 Samsung: Epic, Galaxy S, Instinct, Mythic, Rogue Palm: Pre, Pre Plus Sony: PSP (requires optional 4.0x1.7mm phone adapter) TomTom: XL, XXL and GO Series

Camere digitale: Aditional,se poate ajusta voltajul al panoului solar de la 6 la 12V. Setarile de 12V sunt compatibile cu camera care au acumulatori mari, de exemplu 7.4V.

Garantie: 2 ani garantie pe geanta si panou, 1 an garantie pe acumulator

Caracteristici

 

Producator

Voltaic

Culoare

Negru

Material

Cordura

Greutate

1.300 g inclusiv Akku

Dimensiuni

46 x 27-30 x 7-10 cm

Volum

Ca. 10 L

Incarca si ruleaza

Telefoane mobile, MP3-Playere

Puterea panoului solar

4 Wp

Tipul celulei panoului solar

Monocristaline Siliciu

Tipul panoului solar

Rigid

Dimensiunile panoului solar

184 x 88 x 3 mm

U mpp

12 V

Banca de putere inclusa

Da

Modelul bancii de putere

VOLTAIC standard

Capacitate Akku

5 Wh

Puterea bateriei

3 Wp

Curent de iesire maxim al USB

700 mA

Iesire CLA

Da

Iesire USB

Da

Iesire Multiplug

Da

Interfate I/0

1 x USB Socket, 1 x CLA Socket, Multiplug- Set, 12V DC Adaptor de masina, Adaptor de perete

Incarca mai multe dispozitive o data

Nu

Adaptor de putere de perete

Da

Intrare 12V CLA

Da

Include adaptori

Telefon mobil,  Ipod


No posts found

Write a review