Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Seturi de colectoare solare import China SIU 4x10

SIU 4x10
(10,184.67 Ron pret cu TVA)
8,558.55 Ron
În stoc
+

Descriere set panouri solare cu tuburi vidate import China

Setul contine patru panouri solare cu tuburi vidate Solariss Iunona fabricate in China. Panourile solare cu tuburi vidate sunt confectionate dintr-un material extrem de puternic, denumit borosilicat. In interiorul lor, tuburile contin reflectoare care capteaza si concentreaza lumina solara. De mentionat ca acest set panouri solare nu contine boiler.

 

Set panouri solare cu tuburi vidate import China

Contine:

 • 4 Panouri solare cu 10 tuburi vidate Solariss Iunona fabricate in China;
 • 16 Suporti de prindere panouri solare pentru acoperis inclinat din tigla;
 • 3 Seturi conectare panouri solare;
 • 1 Statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat;
 • 1 Controler Idesol cu 2 senzori PT 1000;
 • 1 Bidon glycol de 20 kg la -28 de grade, gata de umplere;
 • 1 Vas de expansiune solar de 25 litri.

Garantie panouri solare - 2 ani.

 

Utilizarea energiei solare prin panouri solare cu tuburi vidate

Cum energia solara are numeroase intrebuintari, omul, ca fiinta inventiva mai ales, a gasit pentru fiecare intrebuintare si mecanismul corespunzator de exploatare, economic. Asa ca astazi avem pe piata o gama larga de produse, care mai de care mai ingenioase si avantajoase din toate punctele de vedere, pentru toate gusturile si buzunarele.

Panouri solare cu tuburi vidate - cheia captarii energiei solare

Cele mai des folosite si eficiente sunt ori panouri solare cu tuburi vidate ori panouri solare plate.

Tuburile vidate constituie elementul cheie al captarii energiei solare. La origine este un proiect dezvoltat de Universitatea din Sydney, Australia, insa acest sistem de tuburi este astazi utilizat pe scara larga si in Germania, Canada, Marea Britanie si China datorita performantelor tehnice si a pretului scazut.

Aceste panouri solare cu tuburi vidate pot asigura 70% - 80% din necesarul de apa calda in sezonul rece si 100% in perioada calda a anului, cand nivelul insolatiei creste considerabil. Sunt utilizate pentru incalzirea apei menajere, aport la incalzire (calorifere sau in pardoseala) sau chiar a apei din piscina.

Acest tip de panou solar este alcatuit din tuburi dispuse paralel, fiecare avand in interior un alt tub de sticla. Cele doua tuburi sunt concentrice, iar spatiul dintre ele este vid (de unde si denumirea acestui tip de panou). Tubul interior este acoperit cu un strat selectiv cu excelente proprietati de absorbtie a radiatiei solare (>92%) si cu o reflexivitate foarte redusa (<8%), fiind inconjurat de un tub din cupru prin care circula agentul termic. Vidul dintre cele doua tuburi, prin care trece tubul de cupru, ajuta la maximizarea randamentului, eliminand orice pierdere de caldura.

Aceste panouri solare cu tuburi vidate sunt confectionate dintr-un material extrem de puternic, denumit borosilicat. In interiorul lor, tuburile contin reflectoare care capteaza si concentreaza lumina solara.

Eficienta acestor panouri solare cu tuburi vidate

Aceste panouri solare cu tuburi vidate sunt cele mai eficiente in privinta captarii energiei solare, stratul din sticla borosilicata si vidul din interior avand rolul de a da un randament de 96% (energia solara ce cade pe panou, fata de energia captata de panou).

Deci, tinand cont de avantajele acestui sistem de panouri solare cu tuburi vidate, il putem considera ca o achizitie de lunga durata, economica si mai ales nedestructiva, necesara caminului nostru.

Seturi:
 • FARA BOILER
Suprafata:
 • 5-10 mp
Nr. Tuburi:
 • 40
Producator:
China
Diametru tub:
 • 58 mm

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!