Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Stalp cu lampa LED pentru iluminat public LED-4M

Stalp cu lampa LED pentru iluminat public LED-4M

 
1,323.00 Ron
(1,574.37 Ron pret cu TVA)
LED-4M
În stoc
+

Descriere generala stalp cu lampa LED solara pentru iluminat public LED-4M

Stalpul galvanizat este potrivit pentru sisteme fotovoltice de iluminat cu LED-uri. Stalpul pentru iluminat dispune si de o usa cu dimensiunea de 85x400 mm si este format din  doua, trei sau patru tronsoane de diferite dimensuni sudate respectand standardele DIN EN 18800 si DIN EN 1461.

Acest stalp pentru iluminat public are o inaltime de 4 metri si are montat o lampa cu leduri x6 Idella Sunshine 12v15W. Aceasta are un grad ridicat de protectie la apa si praf si se incadreaza in clasa III de protectie electrica. Lampa pentru iluminat Idella Sunshine are 6 leduri si o putere totala de 15W.

Stalpul cu lampa LED pentru iluminatul public este potrivit atat pentru iluminatul parcurilor si aleilor, cat si a parcarilor de supermarket-uri sau parcarile institutiilor publice. Componentele stalpului cu lampa LED pentru iluminat public LED-4M sunt produse in Europa. Se alimenteaza din reteaua nationala de electricitate, neavand inclus si un sistem solar.

COD: LED-4M

 

Date tehnice ale lampii Idella Sunshine 12v15W montata pe stalp cu lampa LED solara LED-4M

 • Carcasa lampa stradala: aluminiu anodizat;
 • Dispersor: plexiglass semitransparent;
 • Culoare carcasa: gri, la cerere se pot folosi si alte culori;
 • Alimentare lampa cu leduri: 12V DC;
 • Numar LED-uri: 6 buc;
 • Putere totala: 15 W;
 • Sursa iluminare: inclusa.

 

Alte date despre lampa Idella Sunshine 12v15W montata pe stalp cu lampa LED solara LED-4M

 • Greutate lampa de iluminat: 1,6 kg;
 • Clasa de protectie electrica: III;
 • Grad de protectie la apa si praf: IP66;
 • Sursa de alimentare electrica – curent continuu: 12V DC;
 • Adecvat pentru folosirea in aer liber;
 • Adecvat pentru montare directa pe suprafete normal inflamabile;
 • Sursa de lumina utilizata: OSRAM LED;
 • Marcaj de conformitate: CE;
 • Flux luminos: 1667 lm.

 

Variante de focalizare ale lampii Idella Sunshine 12v15W montata pe stalp cu lampa LED solara LED-4M

 • Fascicul larg;
 • Fascicul mediu;
 • Fascicul eliptic.

 

Garantia pentru lampa cu leduri x6 Idella Sunshine 12v15W montata pe stalp cu lampa LED solara LED-4M: 2 ani.

 

Alege un stalp cu lampa LED solara pentru parcarile supermarket-urilor

Cumparaturile sunt un obicei pentru fiecare dintre noi. Daca nu zilnic, atunci de cateva ori pe saptamana mergem in magazine mici sau supermaket-uri pentru a ne face provizii necesare casei. Fie ca mergem pe jos sau cu masina, drumurile la cumparaturi seara pot fi o problema daca in oras nu exista un sistem functional de iluminat.

Parcarile supermaket-urilor au nevoie de sistemele eficiente de iluminare

Fiecare supermarket trebuie sa fie dotat cu o parcare destul de incapatoare pentru clientii sai. Familiile care fac cumparaturi si care se deplaseaza cu masina trebuie sa aiba asigurat un loc de parcare.

Pe langa numarul cat mai mare de locuri de parcare pe care un supermarket trebuie sa il aiba, nu trebuie neglijat nici sistemul de iluminat. Pe timp de noapte,  parcarea masinilor fara stalpi pentru iluminat este imposibila. Pot rezulta multe accidente sau furturi daca supermarketul nu are parcarea iluminata adecvat.

Stalp cu lampa LED solara pentru iluminat, o alegere buna intr-o parcare de supermarket

Acest stalp cu lampa LED solara este ideal pentru a fi folosit in iluminatul spatiilor exterioare. Acesta prezinta un invelis suplimentar dn metal, pentru a fi mai rezistent in fata coroziunii. Un stalp cu lampa LED solara pentru iluminat are un grad ridicat de protectie la apa, praf si socuri, deci poate rezista chiar si in cele mai aprige conditii de mediu.

Un stalp cu lampa LED solara pentru iluminat public LED-4M dispune de o usa cu dimensiunea de 85x400 mm si este potrivit pentru a fi folosit in parcari, alei sau alte spatii publice. Intr-o parcare de supermarket este esentiala montarea unor stalpi cu lampa LED, pentru a facilita conducerea masinilor. Iluminatul are rolul de a inlatura pericolul accidentelor produse in lipsa luminii.

Un stalp cu lampa LED solara, o investitie de viitor

Lampile cu LED sunt recunoscute pentru puterea lor de iluminare, durabilitate si consum redus. Stalpul pentru iluminat public LED-4M are montata si o lampa LED, care se alimenteaza din reteaua nationala de electricitate. Lampa cu leduri x6 Idella Sunshine 12c15W este o varianta de luat in calcul pentru parcarea unui supermarket.

Un stalp cu lampa LED solara de 4 metri inaltime foloseste pentru carcasa lampii culoarea gri, dar la cerere se poate opta pentru o alta culoare. Multe supermarket-uri doresc sa asorteze culoarea carcasei cu culoarea emblematica a magazinului, asa ca aceasta posibilitate de personalizare este bine-venita.

Aceste lampi au o durata de viata mai lunga decat altele, ar fi recomandat pentru orasele noastre
Write a review