Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

346,500.00 Ron

Silozul pentru centrala pe peleti Idella Ignis 45 este un rezervor de stocare a combustibilului, cu un volum mare, de 45 m3, ideal pentru functionarea si alimentarea optima a sistemului de incalzire. Centralele pe peleti sunt sisteme de incalzire ideale pentru asigurarea agentului termic intr-o locuinta neracordata la reteaua de gaze naturale.


432,000.00 Ron

Silozul pentru centrala pe peleti Idella Ignis 70 este un rezervor de depozitare cu dimensiuni mari si un volum de 70 m3. Optional, la achizitionarea unui siloz pentru centrala pe peleti Idella Ignis 70 se poate opta si pentru schimbatorul de caldura in placi pentru apa calda menajera.


117,000.00 Ron

Silozul pentru centrala pe peleti Idella Ignis 8 este un buncar de stocare a peletilor, cu un volum de 8 m3 si dimensiuni potrivite pentru incarcarea combustibilului. Silozurile sunt rezervoare de depozitare a peletilor, utilizati pentru functionarea centralelor termice care functioneaza pe baza acestui tip de combustibil solid


3,523.50 Ron

Cu o capacitate de 150 de kilograme, silozul pentru centrale cu ardere pe peleti BTR 150 mini reprezinta un buncar de depozitare a peletilor utilizati in cazul centralelor termice care functioneaza cu acest tip de combustibil.


139,500.00 Ron

Silozul pentru centrale cu ardere pe peleti Idella Ignis 15 este alegerea ideala pentru stocarea combustibilului solid, avand un volum de 15 m3. Numite si rezervoare de stocare, aceste silozuri de depozitare a peletilor pot fi gasite in diferite dimensiuni, in functie de consumul de combustibil pe care il are sistemul de incalzire.


5,130.00 Ron

Silozul pentru centrale pe peleti BTR 250 mini este alegerea ideala pentru stocarea peletilor, combustibilii solizi utilizati de centralele pe peleti. Silozul pentru centrale pe peleti BTR 250 mini are o capacitate mare, in el fiind posibila depozitarea a 250 de kilograme de peleti, iar pentru a permite o functionare optima a centralei, se amplaseaza pe o suprafata dreapta


1,800.00 Ron

Silozul pentru centrale termice BTR 100x100 este un buncar de stocare a peletilor cu o capazitate de 500 de litri, ideal pentru functionarea optima a centralelor termice pe peleti. Inainte de pornirea acestor sisteme de incalzire, combustibilul solid se incarca in siloz. Silozul pentru centrale termice BTR 100x100 este, asadar, o componenta indispensabila a centralelor pe peleti


3,213.00 Ron

Silozul pentru centrale termice BTR 100 mini are o greutate de 35 de kilograme si o capacitate de stocare a combustibilului solid de 100 de kilograme, fiind ideal pentru centralele termice cu peleti.


5,634.00 Ron

Silozul pentru pe peleti BTR 320 este solutia ideala pentru sistemele de incalzire utilizate in locuintele din mediul rural sau urban care nu sunt legate la reteaua de gaz. Acest siloz pentru centrala are rolul de a depozita combustibilul solid necesar centralei termice, si anume peletii


4,023.00 Ron

Silozurile pentru centrale pe peleti reprezinta spatiile de stocare ale acestui tip de combustibil ecologic si ieftin, care, inainte de a fi amplasate nu au nevoie de o amenajare speciala a terenului. Silozurile pentru centrala pe peleti BTR 120 se pot amplasa pe o podea dreapta.


261,000.00 Ron

Silozurile pentru centrala pe peleti Idella Ignis 35 reprezinta solutia ideala pentru depozitarea peletilor, combustibilii solizi utilizati la functionarea centralelor pe peleti. Silozurile pentru centrala pe peleti Idella Ignis 35 au un volum mare, de 35 m3 si se amplaseaza pe podeaua dreapta.


20,610.00 Ron

Usor de utilizat, robust, economic si de incredere, sistemul de incalzire cu ardere pe peleti Noritias EVO 25 kW garanteaza servicii de calitate. Unitate optim proiectata pentru instalarea in cladiri rezidentiale, sistemul de incalzire cu ardere pe peleti Noritias EVO 25 kW ocupa un spatiu restrans si nu necesita lucrari de intretinere sofisticate.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.