Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

639.00 Ron

Extensiile pentru siloz sunt componente practice care pot fi utilizate in cazul locuintelor ce folosesc centrale termice cu peleti pentru incalzire. Capacul pentru siloz cu extensie este recomandat extensiei rezervorului de stocare a peletilor cu dimensiuni de 80x80 de centimetri si are o greutate de 12 kilograme.


418,365.00 Ron

Cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis 2000 KW este un sistem de incalzire cu functionare automata si dispune de generatoare cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire. Acest cazan cu ardere pe peleti este eficient, are o durata mare de viata si daca functioneaza la putere maxima, are un consum de combustibil de 480.61 kg pe ora.


82,485.00 Ron

Cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 100 KW este un sistem de incalzire ideal pentru locuintele situate in zone fara acces la reteaua de gaze naturale, avand o durata lunga de viata si un randament crescut. Optional, cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 100 KW poate fi dotat cu un sistem antiincendiu, un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului in camera de ardere si cu un tub de alimentare.


26,910.00 Ron

Cazanul pe peleti Idella Flamma 60 KW este un sistem de incalzire modern si eficient, care foloseste un tip de combustibil economic si ecologic, peletele, realizat din deseuri lemnoase si rumegus. Cu o putere nominala de 60 kW, cazanul pe peleti Idella Flamma 60 KW dispune de trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire si poate suporta o temperatura maxima de operare de 90 grade Celsius.


14,400.00 Ron

Cazanul pe peleti Idella Flamma S 30 KW cu functionare pe materiale combustibile solide zdrobite sau peleti, este un sistem de incalzire potrivit pentru casele de vacanta sau pensiunile de la munte. Cazanul pe peleti Idella Flamma S 30 KW este fabricat in Italia, are o durata lunga de viata si ofera un randament ridicat.


18,495.00 Ron

Noritias 20 kW este un cazan pe peleti si datorita combustibilului ofera o serie de avantaje precum: sustinerea economiei financiare, securitatea energetica, eficienta ridicata, proces de ardere curata si fara multa cenusa. Cazanul pe peleti Noritias 20 kW este solutia potrivita pentru oamenii care sunt interesati de economisirea banilor, protejarea mediului inconjurator si servicii eficiente si de calitate.


24,660.00 Ron

Cazanul pe peleti Noritias EVO 35 kW este complet automatizat si respecta standardele de protejare a mediului inconjurator. Cateva dintre avantajele cazanului pe peleti Noritias EVO 35 kW este ca prezinta un focar tot timpul curat si nu este nevoie de nicio setare sau reglaj special pentru a pune in functiune si a-l utiliza.


44,752.50 Ron

Cazan pe peleti, lemne, rumegus ideal pentru incalzirea suprafetei de:600-750mp. Controlat de doua pompe si ventilator de aerisere reglabil. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.Fabricat in EU


 


 250,650.00 Ron

Cazanul termic cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 400 KW este o solutie avantajoasa pentru incalzirea unor spatii mari, de pana la 4000mp, avand o presiune maxima de operare de 3 bari. La cerere, cazanul termic cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 400 KW poate fi dotat cu un dispozitiv electronic pentru aprinderea automata a combustibilului si cu un sistem antiincendiu.


36,360.00 Ron

Cazanul termic cu ardere pe peleti SB 600 KW este un sistem de incalzire de capacitate mare, ideal pentru asigurarea necesarului termic pe suprafete mari, de pana la 6000mp., soba termica pe peleti are un consum de combustibil de maxim 55.3 kilograme pe ora. Cazanul termic cu ardere pe peleti SB 600 KW este recomandat pentru incalzirea cladirilor mari precum scolile, spitalele, hotelurile, halele sau serele


19,035.00 Ron

Cazanul termic cu arzator pe peleti Noritias EVO 20 kW a fost conceput in mod special pentru a satisface cerintele individuale si personalizate ale fiecaruri utilizator. Combustibilul utilizat de care acest cazan termic este peletul, cilindrii subtiri realizati in mare parte din rumegus sau talas de lemn comprimat.


251,550.00 Ron

Cazanul termic pe biomasa Idella Ignis 800 KW cu functionare pe peleti este un sistem de incalzire eficient utilizat in locuintele familiale sau casele de vacanta care nu au acces la reteaua de gaze naturale. Cu o putere nominala de 800 kW, acest cazan termic pe peleti poate fi dotat cu sistem antiincendiu si cu un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.