Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

356,760.00 Ron

Cazanul termic pe peleti Idella Flamma 1650 KW este un sistem de incalzire ce asigura necesarul termic pe suprafete mari, fiind rezistenta la o temperatura de operare de pana la 90 grade Celsius. Acest cazan termic pe peleti este recomandat in cazul pensiunilor sau caselor de vacanta de la munte, care nu sunt racordate la reteaua de gaze naturale.


344,475.00 Ron

Cazanul termic pe peleti Idella Ignis GM 650 KW, cu trei circuite de fum pentru producerea de apa calda si incalzire este alegerea potrivita pentru incalzirea suprafetelor mari precum scolile, spitalele sau halele industriale. Pentru o siguranta sporita impotriva incendiilor, cazanul termic pe peleti poate fi dotat cu un sistem antiincendiu.


5,782.50 Ron

Cazane combustibil solid, lemne, carbuni ce functioneaza atat pe lemne cat si pe carbuni, optional se poate adauga si arzator de peleti. Ideal pentru incalzirea suprafetei de: 240-340mp. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.

Fabricat in EU.


106,245.00 Ron

Cazanele cu ardere pe peleti Idella Flamma 300 KW sunt sisteme de incalzire eficient care pot inlocui cu succes centralele pe lemne, eliminand problema fumului sau a spatiului de depozitare a combustibilului. Optional, aceste cazane pe peleti pot fi dotate cu controler electronic, pentru aprinderea automata a combustibilului.


199,305.00 Ron

Cazanele cu functionare pe peleti Idella Flamma 650 KW sunt sisteme de incalzire cu o putere nominala de 650 kW si care au rolul de a incalzi suprafete de pana la 6500mp. Daca functioneaza la putere maxima, aceste cazane cu functionare pe peleti au un consum 156.12 kilograme de combustibil, in decurs de o ora.


20,475.00 Ron

Cazanele de biomasa pe peleti Idella Nuria 40 KW sunt ideale pentru incalzirea unei suprafete de pana la 400mp, avand un consum maxim de combustibil de 9.5 kg pe ora. Cu o durata lunga de viata si intretinere minima, cazanele de biomasa pe peleti Idella Nuria 40 KW pot fi dotate cu sistem anti-incendiu si controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.


70,290.00 Ron

Cu o durata lunga de viata si o putere nominala de functionare de 130 kW, cazanele pe peleti Idella Idris 130 KW reprezinta solutia economica si ecologica pentru incalzirea locuintei pe timp de iarna. Aceste cazane termice functioneaza pe baza de peleti, insa pot fi alimentate si cu cu coji de nuci, coji de migdale sau deseuri lemnoase.


23,310.00 Ron

Cazanele pe peleti Noritias EVO 30 kW reprezinta o solutie perfecta pentru a inlocui sisteme vechi de incalzire sau cele care nu sunt rentabile din punctul de vedere al consumului si al economisirii financiare. Cazanele pe peleti Noritias EVO 30 kW au un grad inalt performanta si eficienta de 93.8%.


656,100.00 Ron

Cazanele termice pe peleti Idella Ignis GM 2000 KW cu trei circuite de fum pentru producerea de apa calda si incalzire sunt echipamente cu o eficienta energetica ridicata si o durata lunga de viata, ideale pentru asigurarea necesarului termic pe suprafete mari. Moderne si cu un design placut, cazanele termice pe peleti Idella Ignis GM 2000 KW pot fi dotate cu un controler pentru aprinderea automata a combustibilului si cu un tub de alimentare.


158,490.00 Ron

Cazanele termice pe peleti Idella Ignis GM 230 KW sunt sisteme de incalzire prevazute cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire, ideale pentru asigurarea necesarului termic pe o suprafata de 2000-2300mp. Cazanele termice pe peleti Idella Ignis GM 230 KW pot fi dotate cu un schimbator de caldura in placi pentru apa calda menajera.


52,695.00 Ron

Utilizatorii cazanelor termice pe peleti trebuie doar sa evacueze periodic cenusa rezultata in urma procesului de ardere. Cazanele terrmice pe peleti SB 1200 KW sunt sisteme de incalzire ideale pentru incalzirea unor suprafete mari, cu o putere nominala cuprinsa intre 650-1200 kW.


332,100.00 Ron

Ideala pentru persoanele care isi doresc facturi mai mici la incalzirea locuintei, mai ales pe timpul iernii, centrala cu ardere pe biomasa cu peleti Idella Ignis 1300 KW este un sistem de incalzire performant, eficient si cu o durata lunga de viata. Aceasta centrala pe peleti poate fi utilizata pentru asigurarea necesarului termic dintr-o locuinta situata intr-o zona fara acces la reteaua de gaze.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.