Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

72,135.00 Ron

Centralele termice pe Idella Ignis 130 KW pe peleti au avantaje numeroase, unele dintre cele mai importante fiind durata mare de viata pe care o au aceste sisteme de incalzire, faptul ca functioneaza cu un combustibil ieftin si ecologic, peletii, si nu au nevoie de operatiuni complicate de reparatii. Centralele termice pe peleti Idella Ignis 130 KW reprezinta solutia ecologica si ieftina pentru persoanele care isi doresc sa plateasca mai putin pentru incalzirea locuintei, in anotimpul friguros.


20,025.00 Ron

Centralele termice cu ardere pe peleti Noritias SL EVO 20 kW sunt dispozitive de incalzire complet automatizate, ecologice, ce satisfac cerintele riguroase atat ale stilului de viata al utilizatorilor, cat si ale protejarii mediului inconjurator. Aceste centrale termice reprezinta o solutie sigura si convenabila de incalzire ce folosesc drept combustibil peletii.


18,360.00 Ron

Extrem de eficiente, durabile si complet automatizate, centralele termice cu arzator pe peleti Noritias EVO 15 kW asigura incalzirea imobilelor de diferite dimensiuni si ofera un grad ridicat de confort si comoditate beneficiarilor. Aceste centrale termice cu arzator pe peleti au incorporat un sistem de afisaj grafic.


46,170.00 Ron

Centralele termice cu functionare pe biomasa Idella Ignis 80 KW sunt sisteme de incalzire ecologice si economice care asigura necesarul termic dintr-o locuinta, fiind functionale la o putere nominala de 80 kW. Aceste sisteme de incazire pe biomasa dispun de un generator de tip “Marina”, cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire.


29,007.00 Ron

Centralele termice pe peleti 30 BTR 120 sunt sisteme de incalzire eficiente si care au capacitatea de a asigura incalzirea necesara intr-o locuinta. Dotate cu compresor de zgomot si compresor de curatare a cazanului, centralele termice pe peleti 30 BTR 120 dispun de o tava de cenusa de capacitate mare si au o greutate de 252 de kilograme.


26,775.00 Ron

Centralele termice pe peleti ASB 120 KW sunt sisteme de incalzire cu o putere nominala cuprinsa intre 25-120 kW, ideale pentru asigurarea necesarului termic a unor suprafete de 250-1200mp. Cu o temperatura maxima de operare de pana la 90 de grade Celsius, aceste centrale termice functioneaza atat cu peleti, cat si cu materiale combustibile solide zdrobite sau alte resturi de lemn.


51,030.00 Ron

Eficiente, economice si cu o durata lunga de viata, centralele termice pe peleti Idella Flamma 130 KW asigura incalzirea rapida si de durata a incaperilor. Aceste centrale pe peleti cu o putere nominala de 130 kW reprezinta un sistem de incalzire eficient, care asigura necesarul termic pe o suprafata de 1200-1300mp, avand un consum maxim de combustibil de 31.42 kilograme pe ora.


231,615.00 Ron

Centralele termice Idella Flamma 800 KW sunt sisteme de incalzire pe baza de peleti, un tip de combustibil solid obtinut prin presarea si comprimarea deseurilor lemnoase, si care are o putere calorica mare. Centralele termice pe peleti Idella Flamma 800 KW cu o putere nominala de 800 kW si o temperatura maxima de operare de 90 de grade Celsius, consuma, la putere maxima, 192.04  kilograme de combustibil, pe ora si sunt prevazute cu trei serpentine de fum.


24,300.00 Ron

Idella Flamma S 100 KW sunt centrale care functioneaza fie pe baza de peleti, fie pe baza de materiale combustibile solide zdrobite, care au un consum redus si ofera un randament ridicat. Optional, centralele termice pe peleti pot fi dotate cu un sistem antiincendiu si cu un tub de alimentare.


651,780.00 Ron

Centralele termice pe peleti Idella Ignis cu putere nominala de 3400 kW sunt sisteme de incalzire care au capacitatea de a asigura necesarul termic dintr-o locuinta. Aceste centrale termice ce functioneaza pe peleti sunt foarte utile pentru incalzirea incaperilor caselor situate in zone rurale sau la munte.


118,485.00 Ron

Centralele termice pe peleti Idella Ignis GM 130 KW reprezinta alegerea ideala pentru nopti calduroase de iarna, cu costuri mici. Cu o putere nominala de 130 kW, centralele termice pe peleti Idella Ignis GM 130 KW au un consum redus de combustibil, mai exact, atunci cand sunt functionale la putere maxima, necesita aproximativ 31 kilograme de peleti pe ora.


24,660.00 Ron

Centralele termice pe peleti Idella Nuria 80 KW sunt sisteme de incalzire cu functionare automata si care folosesc generatoare cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire. Aceste centrale termice Idella Nuria 80 KW sunt eficiente, au o durata mare de viata si daca functioneaza la putere maxima, au un consum de combustibil de 19.2 kg pe ora.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.