Tehnologie pentru piscina si sauna

60.50 Ron

Schimbatoarele de caldura pentru piscina sunt acele dispozitive ce se monteaza la panourile solare si transforma energia captata de acestea in caldura pentru a incalzi apa din piscine. Kitul de montare perete este ideal pentru schimbatoare de caldura WTH si WTS.


10,773.00 Ron

Ideal pentru piscine, kitul solar pentru incalzirea piscinelor cu panouri solare IFP este realizat din polietilena de inalta densitate si este un dispozitiv eficient functionabil, ce incalzeste in mod economic si ecologic apa din bazin. Acest kit solar pentru incalzirea piscinelor contine furtune, sistem de evacuare, scurgere si filtrare a apei, regulator de temperatura diferentiala si trei cai de ventilatie motorizate.


162.00 Ron

Manerul telescopic din aluminiu pentru curatarea piscinelor este se poate conecta la diverse echipamente de curatare. Manerul telescopic din aluminiu pentru curatarea piscinelor este reglabil si detasabil si poate avea o lungime intre 1.8 si 3.6 metri sau 2.5 si 5 metri.


1,200.50 Ron

Manerele din otel inoxidabil pentru piscine ofera siguranta si sunt concepute pentru persoanele de toate varstele, indiferent de inaltimea sau forma spa-ului sau a piscinei. Fabricate din otel inoxidabil cu material antiderapant aceste manere pentru piscine sunt special tratate impotriva ruginei si a razelor UV.


22.50 Ron

Pentru o amplasare cat mai corecta a piscinei si pentru o fixare corecta si sigura este necesar si un element de asamblare a tevilor si fitingurilor si anume un manson filetat. Disponibil in doua variante, cu filet exterior si cu conexiune adeziv, mansonul filetat pentru piscine cu diametrul 38 mm x 50 mm x 1 1/2" prezinta o rezistenta ridicata la coroziune si agenti chimici.


8.50 Ron

Mansonul PVC cu dublu filet exterior a fost conceput pentru a fi utilizat in conductele de presiune ridicata din sistemele de irigatii, piscine, instalatii de alimentare si tratare a apei in general, ape reziduale si instalatii de refrigerare. Acest manson PVC cu dublu filet exterior prezinta o rezistenta ridicata la acizii organici diluati.


25.50 Ron

Mufa hollender PVC imbinare prin lipire este ideala pentru a fi utilizata in instalatia PVC a unei piscine, sau al unui bazin de inot. Mufa hollender PVC imbinare prin lipire are o productivitate ridicata, prezina o rezistenta extrem de ridicata la coroziune si asigura o etansare buna imbinarii.


4.50 Ron

Mufele cu adeziv pentru piscine sunt utilizate in realizarea instalatiei PCV a piscinei. Realizate din policlorura de vinil neplasticat, aceste mufe cu adeziv servesc la lipirea a doua conducte PVC de dimensiuni egale.


80.50 Ron

Pentru o buna functionare a schimbatoarelor de caldura este necesar o mufa de conectare de inalta calitate, care permite o fixare cat mai rapida si indelungata. Mufele pentru schimbatoare de caldura pentru piscina sunt disponibile in doua variante, cu lipici si filet exterior si cu clei, filet exterior si inel.


18.00 Ron

Mufele PVC cu filet interior pentru bazine de inot sunt accesorii ideale in realizarea instalatiei PVC a piscinei. Materialul PVC din care sunt fabricate aceste mufe PVC cu filet interior, ofera o rezistenta ridicata, mai ales pentru aplicatiile industriale, unde sunt folosite solutii acide si ofera protectie impotriva coroziunii.


4.50 Ron

Mufele PVC cu filet interior pentru imbinari adezive sunt accesorii ideale in realizarea instalatiei PVC a piscinei. Mufele PVC cu filet interior pentru imbinari adezive sunt disponibile in mai multe variante, cu dimensiuni si diametre diverse.


1,320.00 Ron

Panoul solar Idella Family Pool IFP 2.22 mp pentru incalzirea piscinei este un dispozitiv ideal pentru piscine ce incalzeste in mod economic si ecologic apa din bazin. Panoul solar Idella Family Pool IFP 2.22 mp pentru incalzirea piscinei are disponibile opt puncte de variabile, asadar cu un singur tip de absorbant toate cererile de instalare pot fi realizate.

Tehnologia incalzirii si intretinerii piscinei si a saunei este importanta pentru a mentine o durata de exploatare cat mai indelungata, ani de zile, fara service. Piscina sau bazinul, interior sau exterior, precum si sauna sunt expresia confortului si a rasfatului cand revii seara de la servici. De aceea este util sa folosesti ce e mai bun pentru a te feri de probleme atunci cand le folosesti si unicul scop sa ramana acela de a primi confortul dorit.