Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Carporturi solare fotovoltaice - Parcari solare cu acoperis fotovoltaic

Nu există produse în această secțiune

Carporturi solare fotovoltaice - Parcari solare cu acoperis fotovoltaic - sunt parcarile care au incorporate panouri fotovoltaice care produc energie electrica ce poate fi folosita pentru incarcarea masinilor electrice de la statiile de incarcare cat si injectarea energiei electrice suplimentare in reteaua nationala pentru a fi folosita in momentele de nevoie de alimentare cu energie electrica.

Carport solar poate fi inclusiv parcarea rezidentiala, parcarea masinii de acasa, de la locul de munca sau din parcarile magazinelor, institutiior, stadioanelor.

 

Parcarile cu panouri fotovoltaice incorporate in acoperis sau montate pe acoperis pot cuprinde panouri fotovoltaice monocristaline, panouri fotovoltaice policristaline de diferite puteri cat si panouri fotovoltaice transparente pentru a permite si iluminarea naturala a parcarilor/masinilor.