Filtre Filtre

Seturi panouri solare cu tuburi vidate fara boiler

68,927.04 Ron

Persoanele care locuiesc la casa, fie in mediul urban, fie in mediul rural, si care vor sa beneficieze de un aport de incalzire cu ajutorul soarelui, pot utiliza kitul cu 8 panouri solare cu tuburi vidate IFVS. Prin energia captata de la soare, panourile solare pot fi utilizate cu succes pentru incalzirea locuintei, chiar si in timpul lunilor de iarna.


28,913.04 Ron

Kitul de 3 panouri solare cu tuburi vidate IFVS 18 este un sistem solar ideal pentru locuintele unifamiliale sau de tip duplex, care isi doresc un aport la incalzire si apa calda menajera, cu ajutorul energiei solare. Alcatuit din trei colectoare solare Idella Family Vakuum Sun, cu cate 18 tuburi vidate fiecare, o statie solara, dar si seturi de montaj pentru acoperis, Kitul IFVS 18 indeplineste toate conditiile necesare pentru utilizarea energiei solare la cele mai inalte standarde.


7,833.15 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, 44, China, 58 mm

Kitul de panouri solare fabricate in China SIU 2x22 fabricat in China se monteaza pe acoperisurile inclinate din tigla, pentru o eficienta maxima. El este compuse din 2 panouri solare cu 22 de tuburi vidate Solariss Iunona care au capacitatea de a capta energia de la soare si de a o transforma in energie termica.


28,161.90 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, 210, China, 58 mm

Kitul de panouri solare pentru apa calda menajera SIU 7x30 este un sistem de incalzire pentru locuintele familiale sau duplexuri care are avantajul de a functiona indiferent de temperatura exterioara, fiind eficient chiar si in lunile de iarna. Alcatuit din sapte panouri solare, fiecare avand 30 de tuburi vidate Solariss Iuona, setul de panouri solare pentru apa calda menajera.


57,835.44 Ron

Kitul solar cu 6 panouri cu tuburi vidate IFVS 18 este alegerea ideala pentru locuintele care au deja un boiler, singura conditie fiind ca acesta sa prezinte doua serpentine, una pentru incalzire cu sistem solar, iar cealalta pentru incalzire cu centrala termica. Cele sase panouri Idella Family Vakuum Sun sunt realizate din cate 18 tuburi vidate fiecare si ofera eficienta si un randament maxim, fara a inregistra pierderi majore de energie.

În afara stocului

21,118.50 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, 150, China, 58 mm

Kitul de panouri solare pentru apa calda menajera SIU 5x30 este ideal pentru locuintele unifamiliale sau duplexurile care detin deja un boiler cu doua serpentine, intrucat aceasta instalatie termica nu detine un rezervor de stocare a apei. Panourile solare termice se monteaza cu ajutorul unor suporti pe acoperisurile inclinate din tigla, la minim doi metri inaltime fata de consumatorul principal.


24,640.20 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, 180, China, 58 mm

Kiturile de panouri solare pentru apa calda menajera 6x30 dispun de sase panouri solare, fiecare avand cate 30 de tuburi vidate, care contribuie la captarea radiatiei solare si o transforma in energie termica, incalzind astfel apa menajera. Aceasta instalatie termica este eficienta pe intreaga perioada a anului, avand capacitatea de a functiona chiar si la temperaturi scazute.


17,356.95 Ron

Kiturile de panouri solare pentru apa calda menajera SIU 4x30 sunt alcatuite din 4 panouri solare, fiecare avand cate 30 de tuburi vidate Solariss Iuona care au rolul de a capta energia de la soare si de a o transforma in energie termica. Aceste sisteme de incalzire sunt ideale pentru locuintele in care exista deja boilere cu doua serpentine, intrucat nu dispun de rezervor.


5,867.55 Ron
FARA BOILER, 4-5 mp, 30, China, 58 mm

Pachetul colectoare solare pentru apa calda cu controler electronic SIU 1x30 dispune de un panou solar cu 30 de tuburi vidate, o statie solara germana Idroline, un controler si un vas de expansiune solar de 18 litri. Ideale pentru locuintele unifamiliale, aceste sisteme de incalzire au rolul de a transforma energia solara in energie termica.


10,366.20 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, 60, China, 58 mm

Pachetul de panouri solare cu tuburi vidate SIU 3x20, fabricate in China, dispune de trei panouri solare, fiecare avand cate 20 de tuburi vidate care au rolul de a capta radiatia solara in perioada lunilor martie-octombrie si de a o transforma in energie termica, acest sistem solar fiind ideal pentru incalzirea apei menajere.


9,839.70 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, 54, China, 58 mm

Pachetele colectoare solare pentru apa calda menajera SIU 3x18 contin trei panuri solare cu 18 tuburi vidate care indeplinesc rolul de a transforma energia captata de la soare in energie termica. Aceste colectoare solare sunt realizate din materiale foarte rezistente si nu permit risipirea caldurii.


11,021.40 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, 66, China, 58 mm

Pachetele colectoare solare pentru apa calda menajera SIU 3x22 sunt sisteme de incalzire ideale pentru familiile care isi doresc facturi mai mici la apa calda. Pachetele colectoare solare SIU 3x22 sunt alcatuite din trei panouri solare cu 33 de tuburi vidate Solariss Iunona, fabricate in China si dispun de o statie solara germana care asigura recircularea agentului termic in circuitul solar.

Seturile de panouri solare cu tuburi vidate fara boiler sunt acele instalatii care au rolul de a oferi necesarul de apa calda menajera unei gospodarii. Ele sunt alcatuite din unul sau mai multe panouri solare cu tuburi vidate, menite sa capteze energia soarelui si sa o utilizeze in scopul incalzirii apei potabile si menajere. Aceste seturi pot fi achizitionate de catre persoanele care dispun deja de un boiler in propria locuinta.