Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Accesorii solare MPPT Wire Box – Tr pentru instalatii cu panouri fotovoltaice

90.89 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a acesoriilor solare

Iti place sa fii in permanenta conectat la informatiile generale despre kitul tau solar fotovoltaic? Atunci cu siguranta te incanta gama de accesorii solare MPPT Wire Box – Tr pentru instalatii cu panouri fotovoltaice! Cu aceste accesorii solare MPPT Wire Box – Tr pentru instalatii cu panouri fotovoltaice vei avea parte de un plus de incredere ca totul este in regula cu incarcatorul solar, chiar si in zonele cu acces larg, unde mai multe persoanel pot avea contact voit sau nu la kitul solar. Aceste accesorii solare MPPT Wire Box – Tr pentru instalatii cu panouri fotovoltaice sunt foarte simplu de montat si iti ofera informatii pretioase chiar pe propriul smartphone. Acceseaza aplicatia, amplaseaza strategic accesoriul solar MPPT Wire Box – Tr pentru kitul tau solar fotovoltaic si bucura-te de un plus de relaxare stiind ca totul este sub control!

Accesoriile solare MPPT Wire Box – Tr ofera un nivel suplimentar de securitate si este util in mod deosebit daca incarcatorul dvs. solar MPPT este instalat intr-o zona cu acces general. Acesta acopera toate terminalele de CC, prevenind contactul accidental sau indiscret cu conectoarele terminale cu surub.

Sunt disponibile diferite dimensiuni:
  • MPPT WireBox-S 75-10/15;
  • MPPT WireBox-S 100-15;
  • MPPT WireBox-S 100-20;
  • MPPT WireBox-M 100-30/50 si 150/35;
  • MPPT WireBox-L Tr 150-45/60/70 si 250-60/70;
  • MPPT WireBox-XL Tr 150-85/100 si 250-85/100.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!