Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Afisaj solar de monitorizare la distanta SmartSolar Control

227.28 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a afisajului solar de monitorizare

Pentru a tine sub control buna functionare a regulatoarelor de incarcare ale sistemului solar, acest gadget cu afisaj solar de monitorizare la distanta SmartSolar Control este o solutie inteligenta, compacta si foarte simplu de instalat. Acest afisaj solar de monitorizare la distanta SmartSolar Control prezinta un afisaz LCD, unde poti vedea informatii importante precum gradul de incarcare, in acest fel fiind mai usor sa masori productivitatea sistemului ta solar. Compatibil cu regulatoarele de incarcare SmartSolar, acest Control Display prezinta certificat ISO9001 al calitatii, fiind un produs conform normelor in vigoare. Cu un afisaj solar de monitorizare la distanta SmartSolar Control, este foarte simplu sa te asiguri ca regulatoarele de incarcare sunt in parametrii optimi si nu se produce supraincarcarea, lucru care ar dauna integritatii bateriilor solare.

Afisajul solar de monitorizare la distanta SmartSolar Control este un afisaj LCD conectabil pentru regulatoarele de incarcare SmartSolar. Indepartati sigiliul de cauciuc de pe partea frontala a regulatorului care protejeaza priza si conectati afisajul.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!