Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Acumulator cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65

Acumulator cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65

 
693.00 Ron
(824.67 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v65
În stoc
+

Descrierea acumulatorului cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65

In ceea ce priveste ciclurile de incarcare-descarcare totala sau partiala, acumulatorii solari cu gel fac parte din gama Premium, au o durata lunga de viata, putand fi utilizati fara probleme pe o perioada mare de timp. Acumulatorii solari cu gel suporta conditii climatice vitrege si, in plus, nu au nevoie de intretinere, fata de bateriile cu acid, a caror mentenanta trebuie facuta odata ca cateva luni si consta in umplerea lor cu apa distilata. Acumulatorul cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65 este recomandat pentru stocarea energiei regenerabile in cazul instalatiilor fotovoltaice, energie ce poate fi utilizata in cazul unor conditii de vreme nefavorabila, cand radiatia solara nu este disponibila. Acumulatorul cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65 este rezistent la stres mecanic si nu prezinta pericol de scurgere, chiar si in cazul in care carcasa sa este crapata, datorita faptului ca electrolitul sau este sub forma densa.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v65
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului cu tehnologie GEL fotovoltaic Dyno Europe 12v65

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 71.25 Ah;
•    Dimensiuni: 279x175x190 mm;
•    Terminal: M6;
•    Greutate: 21.5 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review