Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator panou fotovolaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D

Acumulator panou fotovolaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D

 
1,233.00 Ron
(1,467.27 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v80D
În stoc
+

Descrierea acumulatorului panou fotovolaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D

Acumulatorul panou fotovoltaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D are capacitatea de a furniza mereu calitatea solicitata atunci cand este nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Avand o greutate de aproape 27 de kilograme, acumulatorul panou fotovoltaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D este usor de transportat si ridicat, datorita manerelor ferme cu care este prevazut. In cazul unor socuri mecanice sau vibratii, acumulatorul panou fotovoltaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D este foarte rezistent si nu prezinta risc de scurgeri, intrucat electrolitul sau are o forma densa. Acumulatorul panou fotovoltaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D poate fi utilizat atat in instalatiile fotovoltaice, cat si in aplicatiile pentru vehicule electrice, deservind la pornirea motoarelor rulotelor, masinilor de tuns iarba electrice sau caravanelor.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v80D
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului panou fotovolaic cu tehnologie GEL Dyno Europe 12v80D 

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 76 Ah;
•    Dimensiuni: 350x175x190 mm;
•    Terminal: A;
•    Greutate: 26.8 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review