Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180

Acumulator panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180

 
1,201.50 Ron
(1,429.79 Ron pret cu TVA)
DynoGEL8v180
În stoc
+

Descrierea acumulatorului panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180

Avand o inalta performanta si o durata lunga de viata, acumulatorul panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180 este imun la scurgeri, datorita faptului ca electrolitul pe care il contine este in stare densa, sub forma de gel. Cu o capacitate nominala de 149.15 Ah si o putere nominala de 8 V, acumulatorul panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180 are o constructie robusta si etansa, furnizand intotdeauna calitatea solicitata, indiferent de cerinte sau situatii extreme. Acumulatorul panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180 poate fi utilizat atat in instalatiile fotovoltaice, cat si in sistemele marine sau in aplicatiile pentru vehicule electrice, cum ar fi pornirea motoarelor masinilor de tuns iarba, a rulotelor sau caravanelor.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL8v180
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului panouri solare cu GEL Dyno Europe 8v180 

•    Putere nominala: 8 V;
•    Capacitate nominala: 149.15 Ah;
•    Dimensiuni: 260x182x298 mm;
•    Terminal: Dula Marine;
•    Greutate: 36.4 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review