Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335

Acumulator cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335

 
1,674.00 Ron
(1,992.06 Ron pret cu TVA)
DynoGEL6v335
În stoc
+

Descrierea acumulatorului cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335

Acumulatorul cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335 are o durata lunga de viata si este rezistent la peste 600 de cicluri de descarcare partiala. Ideal pentru sistemele de semnalizare a aeroporturilor si a porturilor maritime, precum si in sistemele de iluminat stradal,  acumulatorul cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335 ofera o siguranta maxima impotriva scurgerilor, datorita electrolitului sub forma de gel pe care il contine si are o rata de autodescarcare foarte mica. Acumulatorul cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335 are avantajul ca nu necesita mentenanta si, in plus, poate livra oricand calitatea solicitata, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL6v335
 

Caracteristici tehnice ale acumulatorului cu GEL pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335 

•    Putere nominala: 6 V;
•    Capacitate nominala: 304 Ah;
•    Dimensiuni: 295x178x350 mm;
•    Terminal: M8;
•    Greutate: 41 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review