Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Acumulator solar 8 OPzV 2v 800Ah Victron GEL Long Life ofera durabilitate

8 OPzV 800
(3,603.92 Ron pret cu TVA)
3,028.50 Ron
În stoc
+

Descrierea acumulatorului solar 8 OPzV 2v 800Ah Victron GEL Long Life

Acumulatorul solar de la Victron, 8 OPzV 2v 800Ah GEL Long Life are o durata lunga de viata si ofera durabilitate in conditii ciclice de utilizare, fiind rezistent chiar si la 2500 de cicluri de descarcare partiala si nu necesita intretinere. Acest acumulator solar poate fi utilizat la stocarea energiei regenerabile, in sistemele de semnalizare de la statiile de cale ferata, aeroporturi si porturi maritime, precum si in sistemele de iluminat de urgenta ale spitalelor, salilor de operatie, cinematografelor sau teatrelor. Acumulatorii 8 OPzV 2v 800Ah GEL sunt rezistenti la impact, electrolitul din interiorul lor, care este sub forma de gel, nu se varsa in cazul unor socuri sau in cazul rasturnarii.
COD: 8 OPzV 800

Acest acumulator solar tubular are 2500 cicluri la 50% DOD!   

Caracteristici tehnice ale acumulatorului solar 8 OPzV 2v 800Ah Victron GEL Long Life

  • Tensiune: 2 V;
  • Capacitate la descarcare in 10 de ore: 800 Ah;
  • Dimensiuni: 210x191x688 mm;
  • Greutate: 65 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament;
  • Comanda minima 12 bucati.


Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20'C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Acumulator solar 8 OPzV 2v 800Ah Victron GEL Long Life ofera durabilitate (Carte_tehnica_-_Acumulator_solar_8_OPzV_2_v_800_Ah_Victron_GEL_Long_Life_ofera_durabilitate.pdf, 256 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!