Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Acumulator solar cu descarcare profunda Dyno Europe cu GEL 12v200

Acumulator solar cu descarcare profunda Dyno Europe cu GEL 12v200

 
1,917.00 Ron
(2,281.23 Ron pret cu TVA)
DynoGEL12v200
În stoc
+

Descriere acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah Dyno Europe cu GEL

Acumulatorul solar cu descarcare profunda Dyno Europe cu GEL 12v200 este extrem de rezistent la socuri mecanice si prezinta imunitate la scurgeri, intrucat contine electrolit sub forma densa, de gel. Avand o durata lunga de viata si fiind capabil sa livreze mereu calitatea solicitata atunci cand este nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme acumulatorul solar cu descarcare profunda Dyno Europe cu GEL 12v200 este potrivit atat pentru pornirea motoarelor barcilor, a rulotelor, caravanelor sau masinilor de tuns iarba electrice, cat si pentru functionarea instalatiilor fotovoltaice in conditii de vreme nefavorabila, cand radiatia solara nu este disponibila.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v200
 

Caracteristici tehnice acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah Dyno Europe cu GEL

  • Putere nominala: 12 V;
  • Capacitate nominala: 233.7 Ah;
  • Dimensiuni: 520x240x225 mm;
  • Terminal: M8;
  • Greutate: 63.3 kg;
  • Tehnologie: GEL;
  • Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
  • Garantie: 2 ani.

 

Ai independenta energetica in vacanta cu rulota cu un acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah

Cu totii avem nevoie de cel putin cateva zile pe an de relaxare. Fie ca alegem sa mergem la munte, la mare, in strainatate sau in tara, este important sa alegem din timp metoda de transport preferata. Orice mijloc de calatorie (trenul, avionul, masina proprie, rulota etc.) are atat avantaje, cat si dezavantaje.

Vacantele cu rulota, intre relaxare si griji

Vacantele cu rulota sunt din ce in ce mai dese in zilele noastre. Principalul avantaj oferit este independenta. Astfel ca, plimbandu-ne cu rulota, nu mai depindem de orarele trenurilor sau ale avioanelor. Putem pleca oricand la drum si putem face popas cand dorim. Putem dormi in rulota, deci nu mai chetuim bani pe cazarea in hoteluri costisitoare. In rulota putem amplasa un mini-frigider, pe care sa il folosim pentru a depozita mancarea la rece. In acest fel ne facem cumparaturile de acasa si scapam de costurile uriase pentru mancare din diverse statiuni.

Un dezavantaj al rulotelor este lipsa unei surse permanente de electricitate, dar aceasta problema se poate rezolva daca folosim un echipament solar, cu acumulator durabil.

O rulota echipata cu panouri solare si acumulator solar are electricitate pentru necesitatile casnice

Un kit format din panouri solare fotovoltaice si acumulator solar este necesar pentru o rulota pentru a produce electricitatea necesara functionarii diverselor aparate casnice (frigider, laptop, incarcarea telefoanelor, a camerei foto etc).  Panourile vor capta energia solara si o vor transforma in electricitate. Acumulatorul are rolul de a inmagazina energia produsa de panouri pana ce va fi nevoie de aceasta. Astfel ca energia produsa in mod independent si nepoluant poate fi folosita chiar si noaptea.

Un acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah este durabil si eficient

Pentru rulota, un acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah are rolul de a inmagazina energia electrica si de a o pune in functiune pe timpul calatoriei. Avantajul acestui acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah consta in prezenta electrolitului din interior sub forma densa, de gel. Electrolitul in aceasta forma face acumulatorul sa fie mult mai durabil, rezistent la socuri.

Important este ca un astfel de acumulator solar fotovoltaic cu descarcare profunda 12V-200Ah poate fi folosit si in alte medii: pentru motoarele barcilor, pentru caravane, pentru masini de tuns iarba electrice, dar si pentru sistemele solare fotovoltaice.

No posts found

Write a review