Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare cilindrice de la mama 3.5x1.1mm la mama 3.5x2.1mm

68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptoarelor solare cilindrice

De cate ori nu vi s-a intamplat sa ramaneti fara baterie la telefon, tableta sau aparat de fotografiat fix cand aveati cea mai mare nevoie? Ei bine, cu o baterie solara aceasta problema poate fi rezolvata extrem de usor. Unde mai pui ca o baterie solara poate fi incarcata cu energie electrica obtinuta cu ajutorul energiei solare. Este simplu de utilizat, transportat si mai are avantaj major. Datorita faptului ca se bazeaza pe energie solara, o astfel de baterie inmagazineaza energie verde, inepuizabila si care nu dauneaza mediului inconjurator. Folosind adaptoare solare cilindrice, se poate beneficia de energia produsa. Sunt necesare aceste adaptoare solare cilindrice pentru a conecta sursa de consumator. Pe esolar.ro poti gasi pe langa adaptoare solare cilindrice o gama variata de sisteme ce produc energie verde.

Adaptoare solare cilindrice prevazute la un capat cu conector mama 3.5x1.1 iar la celalalt capat cu conector mama 3.5x2.1. Ideal la orice adaptor cu conectori de 3.5x1.1mm pentru utilizarea bateriilor solare V72 sau V88 12V-19V.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!