Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cabluri solare pentru alimentarea telefoanelor de la USB tata la 3.5x1.1mm mama

68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a cablurilor solare

Te gandesti de ceva vreme de solutii pentru a obtine independenta energetica intr-un mod sustenabil si econom? Ai ajuns in locul potrivit! Pe site-ul nostru esolar.ro iti oferim solutii complete prin care iti poti dota locuinta si nu numai cu sisteme complete ce produc energie regenerabila. Pe site-ul nostru gasesti toate informatiile de care ai nevoie daca esti preocupat de obtinerea unui consum mai mic din punct de vedere finanaciar pentru locuinta ta sau iti doresti o sursa de energie alternativa pentru a sustine sanatatea mediului care ne inconjoara. Indiferent de motivatia ta, iti punem la dispozitie sisteme complete si componente de inalta calitate care te vor ajuta sa iti amortizezi investitia intr-un timp scurt. Pentru panouri mici, de tipul celor folosite in drumetii, asigura-te ca ai la tine cabluri solare pentru alimentarea telefoanelor. Cum functioneaza? E simplu: panoul fotovoltaic preleveaza energia solara si o transforma in energie electrica, iar tu folosesti cabluri solare pentru alimentarea telefoanelor pentru a valorifica acea energie. Gasesti pe site-ul esolar.ro cabluri solare pentru alimentarea telefoanelor cu capete tata sau mama, dupa nevoile tale.

Cabluri: Cablurile solare pentru alimentarea telefoanelor au la un capat conectori USB tata iar la celalalt capat au conectori de 3.5x1.1mm mama. Transporta energie de la orice port USB la adaptorul nostru de 3.5x1.1mm (pentru toate adaptoarele noastre de telefon).
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!