Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Splittere solare mama 3.5x1.1mm pentru alimentarea mai multor surse de lumina

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a splitterelor solare

Energia verde obtinuta cu ajutor sistemelor alternative, asa cum este cazul celor solare, este o adevarata salvare pentru mediul inconjurator. Fara a emana gaze daunatoare aerului si fara a produce cenusa toxica pentru sol, sistemele solare fotovoltaice ne ajuta sa obtinem energie electrica intr-un mod prietenos cu natura. Te intrebi care este principiul de functionare al panourilor solare? Radiatia solara gratuita si regenerabila este convertita si transformata in electricitate. Aceasta este inmagazinata in acumulatori, care ne ajuta sa folosim energia furinzata in orice moment. Costurile initiale ale unui sistem solar fotovoltaic sunt recuperate rapid, intrucat energia solara este inepuizabila si nu presupune niciun cost. Cauti splittere solare mama 3.5x1.1mm pentru sistemul tau? Pe esolar.ro gasesti splittere solare mama 3.5x1.1mm si alte accesorii care iti vor oferi independenta energetica. Aceste splittere solare mama 3.5x1.1mm te ajuta sa alimentezi mai multe surse de lumina la o baterie unica.

De la conectorul mama de 3.5x1.1mm la doi conectori tata de 3.5x1.1mm. Utile pentru a conecta mai multe surse de lumina de la o singura baterie solara sau pantru incarcarea mai multor baterii solare de la un singur panou fotovoltaic.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!