Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cabluri solare USB 5.5x2.1mm compatibile cu bateriile Voltaic V44

68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a cablurilor solare USB

Te-ai gandit vreodata care sunt principalele avantaje ale energiei solare? In primul rand, vorbim despre o sursa de energie regenerabila, care se gaseste natural in mediul care ne inconjoara. Cu cat vom creste la nivel mondial numarul sistemelor solare fotovoltaice, cu atata vom ajuta la incetinirea incalzirii globale, care este una dintre cele mai infricosatoare si reale probleme cu care ne confruntam pe planeta. Sistemele solare fotovoltaice nu produc niciun fel de poluare in natura, spre deosebire de centralele termice care ard combustibili fosili si degaja in mediu gaze cu efect nociv. Pe langa factural poluant, sistemele solare fotovoltaice sunt econome si iti asigura independenta energetica. Daca deja ai facut pasul catre investitia in astfel de tehnologii, nu uita de conectori, asa cum sunt aceste cabluri solare USB 5.5x2.1mm. Seria de cabluri solare USB 5.5x2.1mm de pe esolar.ro este o inalta calitate. Foloseste aceste cabluri solare USB 5.5x2.1mm in propriul confort pentru a putea folosi curentul de la USB la baterii.

Cabluri: Cablurile solare USB 5.5x2.1mm au conectori USB tata la un capat si conectori de 5.5x2.1mm la celalalt capat. Folosind cablurile solare USB 5.5x2.1mm, curentul alternativ de la priza USB poate alimenta bateriile Voltaic V44.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!