Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cabluri solare USB - MicroUSB pentru alimentarea bateriilor solare V15

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a cablurilor de extensie

Trecerea de la sistemele clasice de producere a energie electrice la sisteme alternative este o schimbare de aplaudat, chiar daca este facuta de consumatori casnici. Marile schimbari incep cu pasi mici! Investind in sisteme alternative iti poti produce acasa energia de care ai nevoie zilnic, fara a depinde de reteaua nationala si fara a plati niciun leu la factura lunara. In plus, contribui activ la reducerea cantitatii de combustibil ars pentru a produce energie, proces care emana atat de multe gaze nocive in atmosfera. Daca te gandesti la un sistem solar de mici dimensiuni, pentru un consum mic, cum ar fi pentru reincarcarea constanta a bateriilor solare, avem pe site-ul nostru esolar.ro cabluri solare USB – MicroUSB sau multe alte componente utile pentru a-ti construi propriul sistem. Aceste cabluri solare USB – MicroUSB ajuta la alimentarea bateriilor de la o priza USB. Descopera pe site-ul nostru intreaga gama de cabluri solare USB – MicroUSB sau contacteaza-ne daca ai nelamuriri!

Cabluri: Prin intermediul acestor cabluri solare USB – MicroUSB este furnizata alimentarea baterii lor Voltaic de la o priza USB. Cablurile solare USB – MicroUSB au conectori USB tata la un capat si conectori MicroUSB tata la celalalt capat.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!