Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cabluri de extensie pentru bateriile solare V88 - de la 5.5x2.1mm la 3.5x1.1mm

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a cablurilor de extensie

Este extrem de imbucuratot faptul ca in ultima vreme se acorda o atentie sporita metodelor alternative de producere a energiei electrice. Energia solara este o sursa gratuita si inepuizabile care ne ajuta sa obtinem energie regenerabila, fara a aduce in atmosfera gaze nocive care fac rau atat mediului, cat si umanitatii. In Romania se acorda constant ajutoare financiare pentru cei care isi monteaza sisteme solare fotovoltaice, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Toate aceste programe isi ating cu succes, in timp, scopul suprem: imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram, a apelor, a solului fertil de care avem nevoie. Daca si tu esti in cautare de solutii alternative de producere a energiei electrice, ai ajuns in locul potrivit! Esolar.ro iti ofera nenumarate solutii si componente de calitate, de la panouri de mari dimensiuni pana la cabluri de extensie pentru bateriile solare V88. Aceste cabluri de extensie pentru bateriile solare V88 contribuie la crearea legaturii dintre panou si baterii. Cu cabluri de extensie pentru bateriile solare V88 poti utiliza oricand energia produsa pentru propriile nevoi.

  • De la conectorul in unghi drept tata 5.5 x 2.1mm la tata 3.5 x 1.1mm (lungimea cablului de 91,5 cm).
  • Conectati panourile solare Arc 20W la bateriile pentru laptop-uri V88 folosind un adaptor obtional mama 3,5 x 1,1 mm - 5,5 x 2,1 mm.
  • Compatibil cu toate tipurile de cabluri de extensie Voltaic.

Scurta prezentare tehnica a cablurilor de extensie

  • Cabluri de extensie 5.5 x 2.1mm, 91,5 cm lungime.
  • De la tata 3.5 x 1.1 mm la conector in unghi drept tata Male 5.5 x 2.1mm.

Compatibilitatea cablurilor de extensie pentru bateriile solare V88:
  • Reinlocuirea cablului de reincarcare a kit-ului Arc 20W: Combinati cablurile noastre de extensie de 5,5 x 2,1 mm - 3,5 x 1,1 mm cu adaptoarele mama 3,5 x 1,1 mm - 5,5 x 2,1 mm pentru a incarca bateriile Voltaic V88 de la iesirea DC de pe panoul fotovoltaic Arc 20W.
  • Cablurile de extensie pentru bateriile solare V88 sunt compatibile cu toate cablurile de extensie si cu toate adaptoarele Voltaic 3.5 x 1.1mm.
  • Poate fi utilizat ca un prelungitor de la portul de iesire DC al bateriilor solare V88.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!