Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Extensii de cabluri solare de la mama 3.5x1.1mm la JST pentru panouri fotovoltaice pret ieftin

Extensii de cabluri solare de la mama 3.5x1.1mm la JST pentru panouri fotovoltaice

 
45.79 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a extensiilor de cabluri solare

In era in care mediul inconjurator este deosebit de fragil si usor de alterat, umanitatea ar trebui sa caute si sa implementeze cat mai multe masuri de reducere a poluarii urgent. Printre cele mai notabile masuri o reprezinta trecerea de la energia electrica produsa in mod clasic la energie electrica produsa de sisteme alternative, non-poluante, care folosesc energii gratuite (cum ar fi energia solara, eoliana, hidro-energia). Pentru construirea unui kit solar fotovoltaic este importanta atentia acordata componentelor, pentru ca investitia in sisteme calitative si durabile sa fie amortizata rapid. Pe site-ul esolar.ro gasesti toate informatiile si toate produsele de care ai nevoie pentru alcatuirea unui kit fotovoltaic complet, printre care si extensii de cabluri solare de la mama 3.5x1.1mm la JST. Aceste extensii de cabluri solare de la mama 3.5x1.1mm la JST sunt compatibile chiar si cu panourile solare Arc 20W. Extensii de cabluri solare de la mama 3.5x1.1mm la JST – completeaza cu succes nevoile tale pentru independenta energetica eco-friendly!

Conectati panourile fotovoltaice Voltaic la cunectorii JST. Cablurile de extensie au la un capat conectorul mama 3.5x1.1mm iar la celalalt capat conectorul JST PHR-2. Aproximativ 7 cm lungime.

Scurta prezentare tehnica a extensiilor de cabluri solare

Compatibile cu toate panourile solare Voltaic individuale, inclusiv cu panourile solare Arc 20W.

NOTA: Nu sunt compatibile cu panourile solare Arc 10W, incarcatoarele solare Fuse 10W si nici cu incarcatoarele solare pentru laptop Generator.
Producator:
Voltaic

No posts found

Write a review