Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

Cabluri de extensie pentru panouri fotovoltaice - de la mama 3.5x1.1mm fara conectori la celalalt capat pret ieftin

Cabluri de extensie pentru panouri fotovoltaice - de la mama 3.5x1.1mm fara conectori la celalalt capat

 
45.79 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a cablului de extensie

Esti in cautare de cabluri de extensie pentru panouri fotovoltaice pentru a face legatura intre panourile solare si orice conector dorit? Fie ca ai nevoie de cabluri de extensie pentru panouri fotovoltaice de tipul tata, mama, cu conectori sau nu la celelalt capat, pe esolar.ro ai la dispozitie o gama variata de produse care sa iti indeplineasca nevoile. Cablurile de extensie sunt indispensabile atunci cand doresti sa conectezi panourile la acumulatori. Inmagazinand energia electrica produsa, o poti folosi oriunde, pentru orice nevoie. Gama de cabluri de extensie pentru panouri fotovoltaice regasita pe site-ul esolar.ro are o calitate premium superioara, fiind rezistente la conditii dificile. Toate accesoriile pentru sistemele solare fotovoltaice sunt durabile in timp, contribuind astfel la amortizarea cat mai rapida a investitiei initiale.

Puteti conecta panourile solare Voltaic la o placa de test tip breadboard sau la orice alt conector dorit. Cablurile de extensie au la un capat conectorul mama 3.5x1.1mm iar la celalalt capat firele pozitive si negative neconectate la vreun conector.

Scurta prezentare tehnica a cablului de extensie

  • Lungime: 56 cm.
  • Compatibile cu toate panourile solare Voltaic individuale, inclusiv cu panourile solare Arc 20W.

NOTA: Nu sunt compatibile cu panourile solare Arc 10W, incarcatoarele solare Fuse 10W si nici cu incarcatoarele solare pentru laptop Generator.
Producator:
Voltaic

No posts found

Write a review