Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm cu conectori rezistenti la apa pret ieftin

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm cu conectori rezistenti la apa

 
68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a extensiilor de cabluri solare

Independenta energetica intr-un mod verde este unul dintre cele mai mari si nobile scopuri pe care le putem avea in vremurile „gri” in care traim. Ce poate fi mai placut decat gandul ca indiferent de vremuri avem energie electrica fara a produce gaze toxice in natura si, mai ales, fara a plati niciun cost suplimentar lunar? Un sistem solar fotovoltaic este complet verde, prietenos cu natura si te ajuta sa ai electricitate cu costuri zero. Investitiile se amortizeaza in timp, iar consumatorii care au luat aceasta decizie dotandu-se cu echipamente fotovoltaice de pe esolar.ro se bucura de alegerea lor in fiecare zi! Pentru sistemele mai mici, nu uita de extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm! Aceste extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm te ajuta sa faci legatura intre panou si acumulatorii solari. In acest fel, odata creata aceasta punte cu ajutorul unor extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm te poti bucura de energia inmagazinata in orice moment din zi.

Cablu: Cablurile de extensie de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm au conectori rezistenti la apa pentru conectarea panourilor fotovoltaice la acumulatori solari. Aproximativ 125 cm lungime.

Scurta prezentare tehnica a extensiilor de cabluri solare

Instalarea extensiilor de cabluri solare 3.5x1.1mm 125cm:
  • Daca este achizitionat ca parte a unui kit (cu baterie), scoateti adaptorul cu unghi drept de pe panou rasucindu-l si tragand-ul in exterior.
  • Atasati cablul de extensie cu conectorul tata 3.5x1.1mm la cablul panoului fotovoltaic.
  • Reatasati adaptorul la capatul cablului de extensie si conectati-l la bateria solara sau la dispozitivul Voltaic.

Contine:
  • Cablu de extensie a panoului solar: 125 cm;
  • Conectori de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm.

Compatibile cu toate panourile solare Voltaic individuale, inclusiv cu panourile solare Arc 20W.

NOTA: Nu sunt compatibile cu panourile solare Arc 10W, incarcatoarele solare Fuse 10W si nici cu incarcatoarele solare pentru laptop Generator.
Producator:
Voltaic

No posts found

Write a review