Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm pentru conectarea panourilor fotovoltaice la acumulatori solari pret ieftin

Extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm pentru conectarea panourilor fotovoltaice la acumulatori solari

 
114.47 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a extensiilor de cabluri solare

Printre componentele importante din cadrul unui sistem solar fotovoltaic se numara si extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm. Aceste extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm sunt cele care fac posibila utilizarea electricitatii produse de panourile solare. Extensiile conecteaza panourile la acumulatorii solari, pe care ii folosim pentru a inamagazina energia produsa. In acest fel putem beneficia la orice ora din zi si din noapte de electricitatea produsa chiar in confortul propriului spatiu, fara niciun cost, intr-un mod cat se paote de ecofriendly. Gasesti chiar acum extensii de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm si toate componentele de baza ale sistemelor fotovoltaice pe site-ul esolar.ro! Scrie-ne sau contacteaza-ne telefonic daca ai nevoie de ajutor si iti vom raspunde tuturor intrebarilor tale legate de sistemele alternative de producere a energiei electrice pentru consumatori mai mici sau mai mari.

Cabluri: Cablurile de extensie de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm au conectori rezistenti la apa pentru conectarea panourilor fotovoltaice la acumulatori solari. Aproximativ 300 cm lungime.

Instructiuni de folosire ale extensiilor de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm: Deconectati adaptorul cu unghi drept atasat cablului panoului fotovoltaic, apoi inserati cablul de extensie intre panoul solar si adaptorul cu unghi drept. Cablurile pot fi combinate pentru o lungime suplimentara.

Scurta prezentare tehnica a extensiilor de cabluri solare

Instalarea extensiilor de cabluri solare 3.5x1.1mm 300cm:
  • Daca este achizitionat ca parte a unui kit (cu baterie), scoateti adaptorul cu unghi drept de pe panou rasucindu-l si tragand-ul in exterior.
  • Atasati cablul de extensie cu conectorul tata 3.5x1.1mm la cablul panoului fotovoltaic.
  • Reatasati adaptorul la capatul cablului de extensie si conectati-l la bateria solara sau la dispozitivul Voltaic.

 

Contine:
  • Cablu de extensie a panoului solar: 300 cm;
  • Conectori de la tata 3.5x1.1mm la mama 3.5x1.1mm.

Compatibile cu toate panourile solare Voltaic individuale, inclusiv cu panourile solare Arc 20W.

NOTA: Nu sunt compatibile cu panourile solare Arc 10W, incarcatoarele solare Fuse 10W si nici cu incarcatoarele solare pentru laptop Generator.
Producator:
Voltaic

No posts found

Write a review