Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare fotovoltaice in unghi drept 5.5x2.1mm - 5.5x1.1mm

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptoarelor solare fotovoltaice

Energia verde este folosita de din ce in ce mai multi oameni, iar acest lucru inseamna enorm pentru omenire si pentru planeta. Obinerea energiei verzi nu produce dioxid de carbon, iar acest lucru se traduce si prin imbunatatirea mediului de viata. Achizitionarea unui panou micut poate fi un simplu pas, dar si acest lucru inseamna ceva. Este posibil sa aveti nevoie si de adaptoare solare fotovoltaice in unghi drept, pentru a putea face legatura intre panou si consumator. Aceste adaptoare solare fotovoltaice in unghi drept au capete tata-tata, insa pe esolar poti gasi o gama variata de adaptoare pentru alte tipuri de mufe, indiferent care sunt nevoile tale. Gama de adaptoare solare fotovoltaice in unghi drept prezenta pe site-ul esolar este variata, fiind de inalta calitate, cu o durabilitate mare in timp. Adaptoarele sunt indispensabile pentru a putea beneficia de energia solara produsa in mod eco-friendly de panourile solare.

Adaptore solare fotovoltaice in unghi drept prevazute la un capat cu conector tata 5.5x1.1 iar la celalalt capat cu conector tata 3.5x2.1mm.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!