Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare MiniUSB la 3.5x1.1mm mama pentru alimentarea dispozitivelor portabile

103.02 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptoarelor solare

Te-ai gandit vreodata cat de multi bani poti economisi folosind un sistem solar fotovoltaic pentru producerea propriei electricitati? Atunci cand montati acasa un sistem solar fotovoltaic investitia initiala poate parea la inceput ridicata, dar tinand cont ca in medie amortizarea investiei se face intre 1 si 5 ani, iar durata de viata a panourilor este de minimum 25 de ani, parca nu mai pare un efort financiar asa mare! Panourile solare te ajuta sa reduci sau sa elimini total facturile la electricitate, folosind drept materie prima energia solara – o energie inepuizabila si gratuita. Exista si sisteme solare mai mici, pentru consum redus, ideale in drumetii, care presupun si utilizarea unor adaptoare solare MiniUSB la 3.5x1.1mm. Cu aceste adaptoare solare MiniUSB la 3.5x1.1mm se face legatura dintre panou si gadgetul ce trebuie incarcat. Daca nu doresti adaptoare solare MiniUSB la 3.5x1.1mm, cu alte tipuri de adaptoare, navigheaza pe site-ul nostru esolar.ro sau scrie-ne si te vom ajuta!

Adaptoare: Conector de 3.5x1.1 mm mama la un capat si conector MiniUSB tata la celalalt capat. Permite o conexiune directa de la un singur panou fotovoltaic la un dispozitiv portabil.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!