Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptor AC compatibil cu incarcatorul solar 18V pentru stilul standard din UK

85.84 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptorului AC pentru UK

Multi dintre noi ne-am confruntat cu problema adaptorului de priza pe care il intalnim in Marea Britanie. Acesta difera de cel cu care suntem obisnuiti, astfel ca s-ar putea sa intampinam dificultati exact cand ne este lumea mai draga. Problema poate fi rezolvata rapid si simplu cu un adaptor AC, care a are avantajul major de a fi compatibil si cu incarcatorul solar 18V. Astfel, nu doar ca vom putea folosi orice priza din UK, dar in caz de nevoie ne putem folosi de energia verde pentru a beneficia de electricitate. Energia verde si mai exact cea solara reprezinta viitorul energetic. Incarcatorul solar 18V este doar un exemplu din ceea ce inseamna nivelul de performanta pe care o astfel de tehnologie o are. Pe esolar.ro, alaturi de acest adaptor AC, precum si de incarcatorul solar 18V puteti gasi o gama larga de produse bazate pe aceast energie a viitorului: energia verde.

Se conecteaza la incarcatorul solar de 18V AC rezultand stilul standard din UK. Se suprapune peste conectorii standard din SUA ai incarcatorului solar de curent alternativ de 18V.

Nota: Nu include incarcator de curent alternativ de 18V. Va rugam sa-l cumparati separat.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!