Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterii solare Peak Power Pack

772.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a bateriilor solare

Care sunt principalele avantaje ale kit-ului de baterii solare Peak Power Pack? Bateriile solare din aceasta gama sunt usoare, au dimensiuni prietenoase cu spatiile inguste, fiind foarte utile pentru locurile unde depozitarea constituie o problema. Aceste baterii solare Peak Power Pack nu necesita intretinere, sunt foarte usor de montat si de folosit. Au o unitate de reglare si incarcare a energiei solare incorporate si un sistem de reglare dupa nevoile utilizatorului care le asigura o durabilitate mai mare in timp. Datorita functiei de auto-descarcare mica, aceste baterii solare Peak Power Pack pot fi pastrate in depozit pana la un an, fara a suferi daune semnificative. Sistemul Li-ion cu incarcator intern al acestor baterii solare este o alegere foarte buna pentru aceia care se deplaseaza in permanenta, asa cum ar fi pentru consumatorii care au panouri solare ce asigura independenta energetica in cadrul calatoriilor cu autorulota.

Bateriile solare Peak Power Pack inlocuiesc complet bateriile cu placi de plumb si acid sulfuric in aplicatiile unde apar voltaje mari pentru o perioada scurta de timp. Destinate mai ales pentru rulote, sunt echipate cu un incarcator integrat care permite incarcarea din sistemul electric al masinii in timpul deplasarii rulotei. Astfel ansamblul va fi incarcat la capacitatea maxima cand ajungeti in camping. Daca este necesar, puteti incarca ansamblul utilizand adaptorul livrat printr-o priza de retea. Este posibila incarcarea si de la un panou solar.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!