Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterii solare tubulare 12 OPzV 2v 1200Ah Victron GEL Long Life cu lunga durata de viata

12 OPzV 1200
(4,873.05 Ron pret cu TVA)
4,095.00 Ron
În stoc
+

Descrierea bateriilor solare tubulare 12 OPzV 2v 1200Ah Victron GEL Long Life

Bateriile solare tubulare 12 OPzV 2v 1200Ah Victron GEL Long Life sunt ideale pentru a stoca energia solara sau eoliana, avand o durata lunga de viata si o rezistenta la peste 1800 de cicluri de descarcare profunda. Aceste baterii solare tubulare cu GEL au avantajul de a nu necesita incarcare atunci cand sunt depozitati pe perioade mari de timp, de pana la un an si, datorita electrolitului sub forma de gel pe care il contin au o siguranta de 100% la scurgeri. Intrucat utilizeaza retele de calciu, plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari OPzV de la Victron au o rata de autodescarcare de doua procente, in decurs de o luna, la o temperatura constanta de 20 de grade Celsius.
COD: 12 OPzV 1200


Aceste baterii solare tubulare au 2500 cicluri la 50% DOD!

 

Caracteriristici tehnice ale bateriilor solare tubulare 12 OPzV 2v 12000Ah Victron GEL Long Life

  • Tensiune: 2 V;
  • Capacitate la descarcare in 10 de ore: 1200 Ah;
  • Dimensiuni: 210x275x690 mm;
  • Greutate: 93 kg;
  • Garantie: 2 ani;
  • Cartea tehnica se regaseste in atasament;
  • Comanda minima 12 bucati.

 

Tehnologie VRLA - VRLA vine de la Valve Regulated Lead Acid, ceea ce inseamna ca bateriile sunt sigilate. Gaz va scapa prin supapele de siguranta numai in cazul in care cedeaza o celula sau se supraincarca acumulatorul solar.

Baterii solare sigilate GEL - Electrolitul din interiorul acumulatorilor solari este sub forma de gel. In general, acest tip de acumulatori au, in comparatie cu acumulatorii AGM, o durata de functionare mai mare si suporta un numar mai mare de cicluri complete de incarcare/descarcare.

Autodescarcare scazuta - Datorita utilizarii retelelor de calciu si plumb si material de inalta puritate, acumulatorii solari Victron VRLA pot fi stocate perioade foarte lungi de timp fara reincarcare. Rata de autodescarcare este mai mica de 2% pe luna la 20'C. Descarcarea se dubleaza pentru fiecare 10 grade Celsius in plus. Prin urmare bateriile AGM sau GEL de la Victron Energy pot fi depozitate pana la un an de zile fara reincarcare.

 

Important!

Carte tehnica - Baterii solare tubulare 12 OPzV 2v 1200Ah Victron GEL Long Life cu lunga durata de viata (Carte_tehnica_-_Baterii_solare_tubulare_12_OPzV_2_v_1200_Ah_Victron_GEL_Long_Life_cu_lunga_durata_de, 256 Kb) [Descărcare]

au ajuns mai repede decat ma asteptam, multumesc
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!