Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Centrala termica peleti, lemne, rumegus 100-150 kw FUTURA BIO 150

Centrala termica peleti, lemne, rumegus 100-150 kw FUTURA BIO 150

 
75,933.00 Ron
(90,360.27 Ron pret cu TVA)
100-150 kw FUTURA BIO 150
În stoc
+

Descriere centrala pe peleti, lemne si rumegus 100-150 KW FUTURA BIO 150

Futura Bio 150 este o centrala termica cu functionare pe peleti, lemne si rumegus ecologica si automata. Este o solutie alternativa pentru energie termica cu randament ridicat deoarece este mult mai economica decat sistemele pe gaze lichide.

COD: 100-150 kw FUTURA BIO 150

 

Specificatii centrala pe peleti, lemne si rumegus 100-150 KW FUTURA BIO 150

 • Centrala termica peleti, lemne, rumegus de 6-8mm cu interior din otel, schimbator de caldura din otel de 6 mm si ventilator de evacuare;
 • Atat serpentina cat si aerisitorul se poate curata manual;
 • Controler de meniu in 2 limbi si procesor ARM pe 32-bit;
 • Centrala termica controlata de doua pompe;
 • Ventilator de aerisire reglabil;
 • Arzator de peleti cu aprindere automata;
 • Gril din fonta rezistent la deformari;
 • Arzator de peleti cu aprindere automata;
 • Capacitate Siloz: 2,4 m³.

 

Puteti achizitiona optional pentru aceasta centrala pe peleti, lemne si rumegus 100-150 KW FUTURA BIO 150

 • Optional tub de alimentare arzator de peleti cu motor: 3m (637 euro), 6m (1287 euro), preturi fara TVA;
 • Optional Siloz pana la 5m3 = 3640 euro fara TVA;
 • Optional sistem automatizat de curatarea cenusii la 1690 euro fara TVA.

Date tehnice centrala pe peleti, lemne si rumegus 100-150 KW FUTURA BIO 150

 • Putere: 100-150 KW;
 • Ideal pentru incalzirea suprafetei de: 1000-1500 mp.

 

Garantie: 2 ani, daca centrala termica pe peleti, lemne, rumegus este instalata de solar-service.ro, garantia este de 5 ani.

Fabricat in EU.

 

 

Investeste intr-o centrala pe peleti ecologica si eficienta!

Caldura locuintei noastre in timpul sezonului rece este o necesitate, caci nu ne putem desfasura activitatile obisnuite daca in casa nu este o temperatura adecvata.

Exista multe metode de a ne incalzi locuinta, fiecare dintre ele avand multiple avantaje si dezavantaje. Atunci cand dorim sa achizitionam sistemul ideal pentru noi, trebuie sa gasim varianta optima, fara sa facem niciun compromis. Trebuie sa gasim centrala pe peleti care sa fie eficienta, economa, usor de intretinut si care sa nu afecteze mediul inconjurator.

Alege o centrala pe peleti ecologica pentru a nu pune natura in pericol

O centrala pe peleti ecologica este o varianta optima, caci nu trebuie sa pereclitam sanatatea naturii pentru a ne asigura propriul confort. Este ideal sa gasim un echilibru intre bunastarea noastra si cea a mediului, iar acest lucru este posibil cu o centrala termica ecologica pe peleti.

Acesta centrala pe peleti este un sistem termic prietenos cu mediul inconjurator, intrucat nu foloseste drept materie prima substante care sa polueze mediul prin procesul de ardere. Centrala pe peleti foloseste pentru a produce caldura necesara in locuinta materii naturale, nepoluante, precum: lemn, peleti sau rumegus. Aceste materii sunt ieftine, dau un randament mare si in acelasi timp ne ajuta sa avem o casa incalzita intr-un mod ecologic.

Centrala pe peleti ecologica pentru eficienta si durabilitate

Centrala Futura Bio este special conceputa pentru a putea incalzi cu usurinta chiar si o casa mai mare, de 1000-1500 mp. Datorita faptului ca aceasta foloseste lemn, peleti sau rumegus, are o eficienta mare si costul de producere al energiei termice este scazut. De exemplu, peletii se gasesc cu usurinta pe piata, iar pretul lor este unul mic.

Aceasta centrala pe peleti ecologica nu necesita o cantitate mare de lemn, rumegus sau peleti pentru a putea da un randament mare, ci este eficienta si economa.

Centrala pe peleti Futura Bio 150 este eco-friendly si automata, oferind intr-un mod nepoluant energia termica necesara. Aceasta metoda eco de a produce caldura intr-o locuinta este din ce in ce mai interesanta pentru clienti, care prefera sa faca o asemenea investitie in viitorul familiei lor.

Asadar, daca doriti sa obtineti energia termica necesara incalzirii locuintei fara sa afectati mediul inconjurator, cu siguranta centrala pe peleti ecologica Futura Bio 150 este o alegere inspirata.

No posts found

Write a review