Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Combinatoare solare Argo cu diode in sisteme cu panouri fotovoltaice

199.97 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a combinatoarelor solare

Combinatoare solare Argo cu diode in sisteme cu panouri fotovoltaice – o componenta de care sistemul tau solar fotovoltaic are nevoie pentru a pune in functiune electricitatea produsa. Sistemele ce produc energie verde sunt o varianta excelenta pentru a reduce cheltuielile dintr-un spatiu, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Ce functionalitate au aceste combinatoare solare Argo cu diode in sisteme cu panouri fotovoltaice? Echipamentul tau va furniza curent continuu avand montate Combinatoare solare Argo cu diode in sisteme cu panouri fotovoltaice, intr-un mod sigur pentru sistemul solar fotovoltaic. Combinatoarele solare Argo sunt realizate din materiale durabile, de inalta calitate, care iti vor asigura un sistem solar cu o durata lunga de viata si o investitie amortizata rapid. In acest fel vei produce energie verde intr-un mod econom si total prietenos cu mediul inconjurator.

Combinatoarele solare Argo cu diode sunt folosite pentru a garanta alimentarea continua CC (curent continuu) a echipamentului esential, precum sistemul electronic de control al motorului. Printr-un combinator cu diode, doua sau mai multe surse CC (curent continuu) pot fi folosite in paralel pentru a alimenta consumatorii esentiali. Intreruperea unei surse nu va duce la intreruperea alimentarii consumatorilor esentiali.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!