Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Combinatoare solare de baterii Cyrix in sisteme cu panouri fotovoltaice

1,086.30 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a combinatoarelor solare

Te temi de situatiile in care ar putea exista caderi de tensiune sau fluctuatii periculoase in sistemul tau electric? Nu trebuie sa iti faci grija ca exista riscuri din punct de vedere al sigurantei circulatiei electricitatii atunci cand ai montate combinatoare solare de baterii Cyrix in sisteme cu panouri fotovoltaice. Aceste combinatoare solare de baterii Cyrix in sisteme cu panouri fotovoltaice au un rol deosebit de important in structura sistemului solar fotovoltaic. Combinatoarele solare se asigura ca atunci cand o baterie ajunge la punctul stabilit de incarcare are loc conectarea in paralel, iar atunci cand bateria este descarcata are loc deconectarea. Este un proces simplu, sigur, care te ajuta sa obtii energie electrica verde fara riscuri. Combinatoare solare de baterii Cyrix in sisteme cu panouri fotovoltaice – solutia ta pentru a preveni caderile de tensiune!

Combinatoare solare de baterii Cyrix sunt un relee foarte rezistente controlate printr-un microprocesor, care conecteaza in mod automat bateriile in paralel, atunci cand una dintre ele a atins nivelul de tensiune prestabilit (ceea ce indica faptul ca bateria este incarcata) si se deconecteaza atunci cand tensiunea bateriei este sub nivelul fixat (ceea ce indica faptul ca una sau mai multe baterii sunt descarcate). Combinatoare solare de baterii Cyrix reprezinta un excelent substitut pentru izolatorii cu diode. Principala caracteristica este aceea ca, practic, nu exista vreo cadere de tensiune, astfel incat tensiunea furnizata de alternator sau de incarcatorul de baterii nu trebuie sa fie mai mare.

Modele: 120A / 230A / 400A.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!