Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 pentru kituri cu panouri fotovoltaice

1,499.88 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a controlelor solare

Cum putem obtine energie verde, din surse regenerabile, in propria gospodarie? Pentru a avea energie electrica de la soare, avem nevoie in primul rand de un panou solar cu una sau mai multe celule solare. Acesta capteaza energie regenerabila de la soare, iar aici incepe intreg procesul. Panourile solare sunt compuse din materiale semiconductoare, care au o durata de viata de cel putin 20 de ani si pot fi transportate si montate in alt loc, dupa necesitati. Ce rol au aceste controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 pentru kituri cu panouri fotovoltaice? Gama de controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 pentru kituri cu panouri fotovoltaice este utila pentru a monitoriza in permanenta tensiunea si curentul de iesire al panourilor. Aceste controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 pentru kituri cu panouri fotovoltaice maximineaza in acest fel durata de viata a bateriilor solare.

Un incarcator solar colecteaza energie de la panourile solare si o stocheaza in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recenta, cea mai rapida, controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 maximizeaza aceasta colectare de energie, gestionand-o inteligent pentru a obtine o incarcare completa in cel mai scurt timp posibil. Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 mentin sanatatea bateriilor, prelungind durata de viata a bateriei.

Modele: 12V/24V/36V/48V.

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 - MPPT: Urmarire punct putere maxima ultra rapid
Prin monitorizarea constanta a tensiunii si a curentului de iesire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigura ca fiecare picatura de energie disponibila este preluata din panouri si colectata pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci cand cerul este partial innorat, si intensitatea luminii se schimba constant.

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/35 - Monitorizare si control la distanta
Controlul si monitorizarea la distanta ale caracteristicilor extinse ale incarcatorului dvs. SmartSolar MPPT prin atasarea unei chei Bluetooth si asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Daca instalarea dvs. este conectata la Portalul internet de Management de la distanta Victron (VRM) va ofera acces la puterea maxima a MPPT-ului dvs., oricand, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalari la distanta - chiar si atunci cand nu exista conexiune la internet sau semnal de telefonie in apropiere - este posibil sa puteti monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN (retea cu raza mare de actiune), disponibil optional.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!