Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Generator de curent pe baza de turbina eoliana, generator de curent pret mic, generator de curent cu turbina eoliana cu invertor inclus

Generator cu eoliana de 5KW Idella FlyBoy 4.5 WKR

 
59,679.00 Ron
(71,018.01 Ron pret cu TVA)
FlyBoy4.5WKR
În stoc
+

Generatorul de curent pe baza de turbina eoliana de putere de 5000W este capabil sa asigure energia electrica pentru o pensiune sau pentru un hotel, pentru o biserica, o scoala sau pentru un complex sportiv. Capacitatea de productie a acestei turbine eoliene rezidentiale depaseste cu mult nevoile de consum mediu ale unei case obisnuite, din aceste motive ele pot fi folosite de proprietarii mai multor case izolate spre exemplu, costurile fata de bransarea la reteaua de energie electrica pot fi semnificativ reduse.

Generatoarele eoliene Idella FlyBoy sunt fabricate in integral in Germania. Aceste turbine eoliene sunt ideale pentru utilizarea lor in zone cu vant slab deoarece incep sa produca curent de la vant de 2.2m/s. De asemenea sunt foarte silentioase, doar 43dB max. prin urmare, sunt adecvate pentru zone dens populate.

Contin invertoare SMA cu posibilitatea de a conecta mai multe turbine in paralel. Comunicarea cu turubinele eoliene se poate face atat prin intermediul unui PC cu USB sau prin interfata RS232.

Date tehnice

Putere la 11m/s: 5Kw

Vant de pornire: 2.2m/s

Numar elice: 3

Material elice: carboxylic

RPM: 300

Diametru elice: 400cm

Greutate: 165kg

Zgomot: 43dB

Sistem de siguranta: pozitionare automata orizontala(helicopter)

Provenienta:

Germania

Garantie 2 ani.

Invertor inclus.

No posts found

Write a review